maanantai 29. lokakuuta 2012

Pipparskakut

Viikonloppuna leivoin vuoden ekat pikapiparit.
Viime talvena bongasin jostakin kauniit sokerimassa kuorrutteet ja nyt päätin niitä testailla.
Tuli aika kivan näköisiä kun lisäsi pikkuisen tomusokeria päälle.
Ja hyvin maistui.. nam nam!!








Kuorrutteen alle piilottui hienosti pienesti tummuneet kulmatkin, hih!
Oli tosi hyvän makuisiakin. 
Kivaa vaihtelua perinteisille ja värikin miellytti enemmän silmää,
hahaha!
Ja huomio sanaan miellytTI..
nyt nämä keksit ovat jo historiaa ;)

8 kommenttia:

  1. voiiih... pitikin sitten tämä nähdä, mistäs mä nyt tähän hätään pipareita saan!!??!
    hmmm.... jaksaisiko väsätä taikinan huomiseksi.... :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuules, suosittelen ostamaan pakastimeen varmuuden vuoksi yllärihimotuksen vuoksi paketillisen valmista taikinaa. Mulla on joka vuosi.. sieltä sen kaivaa hetkessä valmistumaan ;). Tosin ei kait sitä mikään voita itsetehtyä.. nam nam!!!

      Poista
  2. Herkullisen kauniita kuvia. Hih, tuo valkoinen väri sopis meidänkin sisustukseen:)
    Hymyjä viikkoosi♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ruoatkin pitää valmistaa sävyiltään oikean värisiksi.. ai kauhia ;). Hymyjä sinullekin <3

      Poista
  3. Hyvä idea, ja todella kauniin näköisiä. Miten tuo sokerimassa pysyi piparin päällä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Sokerimassan laitoin näihin pipareihin sokerikuorrutteella kiinni. Halloweenin haamupiparti sulatetulla sokerilla. Se taisi olla kivempi vaihtoehto!

      Poista