perjantai 1. helmikuuta 2013

Jonkin sortin kulinaristisuutta

Viikonloppu, 
ihan mahtavaa!
Rentoa oloa ja kiirettömyyttä.
Akkujen lataamista.. 
vaikkakin vain yhdellä vapaapäivällä.

Täällä herkutellaan etanapannun ja avokadosalaatin kera.
Nam nam nam!
Ei ihan joka viikonloppuista herkkua, hih!



Mites teillä viikonloppua vietetään?

Edit. lisäilen vielä toiveesta ohjeet herkullisille etanoille.
Etanoita löydät säilykepurkeista.

Etanoita 12 kpl
reilu 100g voita
persiljaa
100g sinihomejuustoa
2-3 kynttä valkosipulia
ripaus suolaa

Pilko valkosipulit ja persilja hienoksi.
Lisää nämä hieman sulaneeseen voihin.
Lisää myös sinihomejuusto ja suola.
Sekoita.

Asettele etanat pannulle
ja lisää jokaisen päälle kunnon nokare voiseosta.

250 astetta,
noin 10 minuuttia.

Suosittelen olemaan ennakkoluuloton ja testaamaan!!!!

6 kommenttia:

  1. Mies tulee kohta töistä ja sitten saunaan. Kauppaan huomenna ruokaa hakemaan pakko mennä edes kerran viikossa. Mä teen jotain ruokaa ja mies lataa akkuja, siinähän se menee taas.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerran viikossa täälläkin pakolla käydään kaupassa. Ihanan kamalaa puuhaa!! Koitahan sinäkin rentoutua ja tehdä itsellesi jotakin kivaa <3

      Poista
  2. Nam, mitä herkkuja :P Mun on tehnyt etanoita mieli jo tovin...muistelisin joku kerta nähneeni lähikaupassa etanapurkin ;) Täytyypä tehdä joku kerta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti suosittelen. meillä oli nyt vähän tällaiset "köyhännaisen" versiot. Mutta kun tekee kunnollisen maustevoin niihin, ne on ihan huikean hyviä!!!!

      Poista
  3. Vou, siis itse valmisettuja etanoita!!!? Eipä ole tullut itse tehtyä...kylläpä ihailenkin kokkaustaitojasi!!!:)
    Herkkuhetkiä ja iloa viikonloppuusi♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpöhlöpön.. nuita on ihan tosi helpoo tehdä. Purkista etanoita ja niihin maustevoi valkosipulilla ja homejuustolla. Vähän mausteita mukaan. Tooosi helppoa!!! Nämä versiot tehtiin vain öljyllä ja homajuustolla.. maukkaita tuli näinkin.

      Poista