maanantai 28. lokakuuta 2013

Helppo iltapala

Olen vuosia vuosia sitten saanut rakkaalta ystävältäni hullun helpon 
ja äärihyvän pitsapohja ohjeen. 
Edelleen se iskee, 
vaikka muitakin on tullut kokeiltua. 
Jopa tuo minun mieheni osaa tämän tehdä.. 
hahaha.




Itsetehdyssä taikinassa on se hyväpuoli, 
että pohjan paksuuden voi itse valita. 
Minä suosin hieman ohkaisempaa.
 Ehdoton lempparini on mozzarellapitsa. 
Mozzarellaa, tomaattia, oliivia, sipulia, pestoa ja basilikaa.
 Oih ja nam. 
Onneksi jääkaapissa on vielä pala jäljellä ;)


Kiitos Mimmuseni <3

4 kommenttia:

  1. Oi, kun herkullisen näköistä pizzaa, pitää varmaan kokeilla tuota.

    VastaaPoista
  2. Kuinka monta pitsaa ohjeesta tulee? Pitäisi tehdä viikonlopuksi ja voisin tätä kokeilla! :)

    VastaaPoista
  3. Tästä ihjeesta tulee yksi pellillinen ohkaista pohjaa. meidän perhe ( 5 henkeä) tekee aina tupla-annoksen ja hyvin riittää. Ja ihan oikeasti oikeasti susoittelen testaamaan ja vaikkei niins uosikiksi sitten nousisikaan, on tämä ihan hullun helppo tosiaan tehdä, ettei varmaan kovasti jää edes harmittamaan ;)

    VastaaPoista