maanantai 24. maaliskuuta 2014

Vieraissa jälleen

Ystäväni asustelee ihan mahdottoman kauniissa kodissa. 
Kodissa, 
jossa joka vierailulla löydän jotain uutta. 
Jotain mitä en ollut edellisellä kerralla huomannut. 
Tämä nainen on mestari tekemään tavaroista kauniita asetelmia.

Kodissa on toinen toistaan kauniimpia huonekaluja.
Enkä voi kuin huokailla tunnelmaa, 
joka tässä kodissa huokuu.

Pakko mainita myös, 
että tässä talossa asuu myös käsistään erittäin taitava mies, 
josta kyllä talon emäntä saa olla ylpeä!

Kiitos ihanasta eilisestä Päiville <3

23 kommenttia:

 1. Voi elämä miten kaunis koti, pakko toistaa itseään et UPEA kerrassaan ja miten ihania tapetteja..huohhhhhhh Pitsimatto on ihana no siihen on syy kun eilen tein pitsimattoa ja nyt kun sen tekemisen opin niin tänään lähden Lahteen hakemaan kudetta ja teen olkkariin ison maton..Matto on ollut hankinnassa jo kauan ja aina surkuttelin kun en osannut tehdä sitä mutta vika olikin minussa ymmärsin ohjeen väärin ja jos tein liikaa pylväitä niin ei ihme et reunat alkoi aaltoilla, no oppia ikä ja kaikki, sanotaan..Tuo koti on aivan super ihana täytyy taas katsoa kuvat uudestaan ja uudestaan, kiitä kodin omistajaa kun antoi sinun julkaista kotinsa kuvat täällä sinun blogissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä NIIN samaa mieltä! Vitsit, kun osaisin noita mattoja tehdä. Tekisin oitis yhden harmaan ja vaaleanpunaisen ja ja ja...

   Poista
 2. Ihana, ihana!!! Niin paljon kauniita sisustusasetelmia...voihan iso huokaus sentään<3 Pitää myös katsoa uudestaan ja uudestaan...onkohan koti joskus kuvattu lehteen-olis syytä:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihana!!! Ei ole tämä koti ollut lehdessä, mutta samaa mieltä olen. Toivottavasti se sinne vielä joskus päätyy!

   Poista
 3. Päivin koti on niiiiiin kaunis!! ❤ Olipa ihanaa taas käydä kylässä fiilistelemässä ja imemässä vaikutteita. :) Ja nähdä kaikki ihanat naiset!

  VastaaPoista
 4. Olen sanaton. I H A N A koti!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja voit varmasti vain kuvitella, miltä näyttää livenä!!!

   Poista
 5. Tähänkin pätee,less is more.)

  VastaaPoista
 6. Tuollaisessa talossa voisi kierrellä varmasti tuntikausia ihan vaan ihastellen yksityiskohtia. Aivan ihana koti, jotenkin jännästi yhtä aikaa yksinkertainen ja ylitsepursuilevan runsas, vaalea ja värikäs, sekä kodikas!

  VastaaPoista
 7. Onpa ihana! Mulla on myös ystävä, joka taikoo kotiinsa uutta ilmettä vähän väliä uusilla ihanilla asetelmilla. Paljon samaa kuin sun ystävän kodissa. Mä, joka en osaa elää tavarapaljouden keskellä, nautin siellä kyläilystä! Niin kuin näistä kuvistakin.
  Mä inhoan pölyjen pyyhkimistä ja aina ihmettelen, miten se onnistuu näiden runsaiden sisustuksen kodeissa. Ja nostan hattua! Kaunista ja siistiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan siinä hommaa pitää nurkkiä siivossa, mutta taitaa se olla sekin sellainen jokapäiväinen rutiini.Ja kun on valkoista, niin ei auta kuin siivoilla... tai vaihtaa värimieltymyksiä ;). Tämä koti on kuin pieni karamelli. Oma koti tuntuu ihan valtavan avaralta aina kotiutuessa heiltä.

   Poista
 8. On kaunista ja persoonallista! Kivoja ideoita!

  VastaaPoista
 9. Harmoniaa sielu lepää, Kaunis koti

  VastaaPoista