tiistai 5. kesäkuuta 2012

Kesän ensimmäiset raparperit





Äitini ohjeella saa maailman parhaimman raparperipiirakan aikaan. 
Suosittelen testaamaan :)

Pohja:

150g voita
1dl sokeria
1 muna
3dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhoja

Vaahdotetaan voi ja sokeri. 
Lisätään muna ja jälleen sekoitellaan. 
Viimeiseksi jauhot.

Täyte:

2dl kermaviiliä
0.5dl sokeria
1 muna
1 tl vanilja sokeria

Sekoitetaan keskenään. 
Kaadetaan raparperien päälle. 
Lopuksi ripotellaan vielä pinnalle sokeria ja kanelia. 
Paistetaan 200 asteessa, kunnes pinta on kauniin ruskea.

Nam Nam :)



4 kommenttia:

  1. Namii! Varmasti hyvää. Täytyy testata ohjettasi kunhan täällä meilläpäinkin raparperit alkavat tuottaa satoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli oli oli!!! Niin hyvää, että tänään oli juostava melekoinen lenkki, heh!!

      Poista
  2. Pitääpä kokeilla raparperireseptiä. Ihastuttavan kuvan olet myös piirakasta ottanut! :)

    VastaaPoista