lauantai 8. syyskuuta 2012

Kokeileva keittiö

Tänään testattiin lehtikaalisipsejä.
Ei hassumpaa.
Suolaa olisi saanut laittaa ainakin viisi hyppysellistä vähemmän, 
kuten myös öljyä.

Mutta ehdottomasti suosittelen kokeilemaan.





Lehtikaalisipsit

Lehtikaalia
Suolaa
öljyä

Pese lehtikaalit ja kuivaa huolella.
Märät höyrystyvät, 
eivätkä rapistu.
Irroita lehdet rangastaan ja tee sopivan kokoisia suupaloja.
Mausta öljyllä ja suolalla.

Paista 170 astetta noin 10 minuuttia.
( tein 4 pellillistä ja kaikissa meni eri aika)
Sipsit ovat valmiita, 
kun reunat alkavat ruskettumaan.

Nauti

9 kommenttia:

  1. Kuulostaa niin erikoiselta (ja herkulliselta), että on pakko varmaan kokeilla! :)

    VastaaPoista
  2. Mitäköhän isäntä tuumaisi jos seuraavana leffailtana kannankin sohvalle kaalisipsejä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä mies oli ainoa joka jätti nuo syömättä.. no ei yllättänyt ollenkaan ;)

      Poista
  3. Moikka! :) Törmäsin netin kautta tähän sun kivannäköseen blogiis kun etsin Nikon D3100 kamerasta tietoa, sulla ilmeisesti siis on tämä kamera käytössä?:) Todella hyviä kuvia näköjään kameralla saa aikaiseksi kun hieman jaksaa paneutua asetuksiin :)

    -A.E.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain. On käytössä ja tykkään tosi paljon. Helppo käyttää, en ole koskaan avannutkaan ohjekirjaa. Yritin päästä kansalaisopiston valokuvauskurssille, että olisi sitten kuitenkin saanut tuosta kaiken irti. Mutta sepäs täyttyi heti. Voin kyllä suositella. Minä ostin, kun markkinoitiin loistavaksi valinnaksi ensimmäisen järkkärin ostajalle.

      Poista
  4. Oi! Mielenkiintoista. Näitähän täytyy ehdottomasti kokeilla. Nyt taas huomaa miten huippua on kun voi seurata muiden blogeja ja saada tietoonsa tämmöisiä ihan uusia juttuja!! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogimaailmastahan minä se nuokin joskus olen tainnut löytää!!!

      Poista
  5. Hmmm.. pitääkin kurkata. Silloin tällöin tosiaan noita reseptejä lisäilen. Kiitos infosta :)

    VastaaPoista