Tänään testattiin lehtikaalisipsejä.
Ei hassumpaa.
Suolaa olisi saanut laittaa ainakin viisi hyppysellistä vähemmän,
kuten myös öljyä.
Mutta ehdottomasti suosittelen kokeilemaan.
Lehtikaalisipsit
Lehtikaalia
Suolaa
öljyä
Pese lehtikaalit ja kuivaa huolella.
Märät höyrystyvät,
eivätkä rapistu.
Irroita lehdet rangastaan ja tee sopivan kokoisia suupaloja.
Mausta öljyllä ja suolalla.
Paista 170 astetta noin 10 minuuttia.
( tein 4 pellillistä ja kaikissa meni eri aika)
Sipsit ovat valmiita,
kun reunat alkavat ruskettumaan.
Nauti
Kuulostaa niin erikoiselta (ja herkulliselta), että on pakko varmaan kokeilla! :)
VastaaPoistaEhdottomasti!!!
PoistaMitäköhän isäntä tuumaisi jos seuraavana leffailtana kannankin sohvalle kaalisipsejä :D
VastaaPoistaMeillä mies oli ainoa joka jätti nuo syömättä.. no ei yllättänyt ollenkaan ;)
PoistaMoikka! :) Törmäsin netin kautta tähän sun kivannäköseen blogiis kun etsin Nikon D3100 kamerasta tietoa, sulla ilmeisesti siis on tämä kamera käytössä?:) Todella hyviä kuvia näköjään kameralla saa aikaiseksi kun hieman jaksaa paneutua asetuksiin :)
VastaaPoista-A.E.
Kyllä vain. On käytössä ja tykkään tosi paljon. Helppo käyttää, en ole koskaan avannutkaan ohjekirjaa. Yritin päästä kansalaisopiston valokuvauskurssille, että olisi sitten kuitenkin saanut tuosta kaiken irti. Mutta sepäs täyttyi heti. Voin kyllä suositella. Minä ostin, kun markkinoitiin loistavaksi valinnaksi ensimmäisen järkkärin ostajalle.
PoistaOi! Mielenkiintoista. Näitähän täytyy ehdottomasti kokeilla. Nyt taas huomaa miten huippua on kun voi seurata muiden blogeja ja saada tietoonsa tämmöisiä ihan uusia juttuja!! ;)
VastaaPoistaBlogimaailmastahan minä se nuokin joskus olen tainnut löytää!!!
PoistaHmmm.. pitääkin kurkata. Silloin tällöin tosiaan noita reseptejä lisäilen. Kiitos infosta :)
VastaaPoista