lauantai 16. marraskuuta 2013

Joulukortti aatoksia

Minä se täällä pyörittelen joulukortti ideoita mielessäni. 
Aikaisemmin jo kehuskelin, 
että idea ja materiaalitkin moisiin jo löytyy, 
mutta minkäs sitä mielelle voi.
 Ei ollut riittävän hyvä idea ilmeisesti, 
hih.

Nappasin tuolta Pinterestistä mukaani erilaisia ideoita.
Saas nähdä valikoituuko näistä jostain pohja omilleni. 
Aika kivoja minusta. 
Mites siellä. 
Askarteletteko itse kortit jouluna?
11 kommenttia:

 1. Voi miten ihania malleja olet löytänyt <3
  Korttienteko ei ole kaikista mieluisinta puuhaani, mutta kun kivan ja simppelin mallin löytää, niin sitten saatan innostua.
  Tänä vuonna korttiasiat jäävät muuton jalkoihin, joten olen ilmoittanut kaikille sukulaisille laittavani korttirahat tällä kertaa hyväntekeväisyyspottiin, jolla kerätään uutta lastensairaalaa :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniita malleja ja tuli juuri sopivaan kohtaan nämä kun asiaa olen miettinyt että mimmoiset tänä vuonna, tosin luulen että huomiset kädentaitomessutkin tuovat muutamia ideoita.

  VastaaPoista
 3. Monta erittäin kivaa ideaa! Askartelen tänäkin vuonna itse kortit (aikaa ei olisi siihen, mutta otan sen pois vaikka unistani ;)). Jotain ihanaa valkoista ja hopeaa, mutta muusta ei ole vielä tietoa ;)

  VastaaPoista
 4. Ihania kortteja! Ihastuin erityisesti noihin nappimalleihin, jospa ensi vuonna teen sellaisia?
  Tämän joulun kortit on tehty kierrätysperiaatteella. Pakkauspahvia, vanhoja kuvia ja lehtiä 40-luvulta ja viime vuoden käytettyjä joulupapereita. Juuri eilen laitoinkin blogiini muutamia kuvia.
  Tunnelmallista askartelu-viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Ihania! oon noita itekki kattellu mut sit päädyin tänä vuonna sellasiin porokortteihin :)) Tuommosia kuusi ja nappikortteja on sitten ideavarastossa seuraaville vuosille ;))

  VastaaPoista
 6. Mä ostelin kans eilen nappeja ja meinasin sukulaisille tehdä tuollaiset joulupallot-napeista kortit. Tossa oli monta niin kivan näköistä vaihtoehtoa. Laitathan sitten kuvia millaisia teit?

  VastaaPoista
 7. Ihania - ja hauskinta on, että itse olen kerännyt "talteen" muutaman ihan saman kuvan tämän vuoden joulukorttien toteutusta varten. Hih! Hyvä maku sulla ;) - tai siis MEILLÄ!
  Monesti päätän, että tänä jouluna lähetän ihan vain muutaman kortin ja vaikka ostettuna, mutta joka vuosi löydän aina itseni askartelemasta melko hyvän määrän kortteja ;) Minkäs sitä itselleen ja joulumielelleen mahtaa <3

  VastaaPoista
 8. Omiin tarpeisiin on kortit tehty. Niitä pitää olla aina usseempi kymmenen, ni malli on oltava helppo ja semmonen ettei tartte kuvaa väritellä.. Myyntiin pitäs viä jokusia kortteja tehä.. sitä joulufiilistä ny vaan ootellessa.. :D

  VastaaPoista
 9. Ihania kortteja kaikki. Joinakin vuosina olen askarrellut kortit, täytynee katsoa, miten käy tänä vuonna?

  VastaaPoista
 10. Kivoja ideoita, etenkin tuo nappikortti!!:) Me käytiin kesällä joulupukin luona, joten tänä jouluna lähtee kortit, joissa ollaan joulupukin kanssa:)

  VastaaPoista
 11. Kivoja varsinkin nuo nappikortit.Toissapäivänä näpräsin muutaman kortin itse ja loput laitan kivoja ostokortteja.

  VastaaPoista