lauantai 11. tammikuuta 2014

Vilautus


Mutta enhän minä malta, 
hih!

12 kommenttia:

 1. Näyttää hyvälle jo nyt. Mitähän sitten, kun on valmis!

  VastaaPoista
 2. Uh, iiihanan näköstä jo nyt!! En malta odottaa :)

  VastaaPoista
 3. Voi hitsit, kun nyt jo näyttää ihanalta:)

  VastaaPoista
 4. Oi joi, näyttää kyllä aivan mielettömältä, en malta odottaa kun on valmista!

  VastaaPoista
 5. Lupaavalta näyttää!! <3
  Heitin sua pienellä haasteella...kurkkaa Korukoppaan :)

  VastaaPoista
 6. NIIN innoissani kuulka naiset olen täällä. Näyttää jo nyt tosiaan paremmalta kuin osasin kuvitellakaan vaikka vähän kesken onkin. Kaakelit vielä pitää maalata uudelleen ja muutama laudanpätkä asentaa. Sitten saapi sisustaa.. oi joi. Onneksi ylipuhuin miehen tähän!

  Eija: Kurkattu :)

  VastaaPoista
 7. Uu, siitä tulee hieno aivan varmasti!!!

  VastaaPoista
 8. Näyttää lupaavalta, mukavaa kun vähän vilauttelet. Oliko kaakelimaali millainen käsitellä ja millä maalasit, sudilla vai telalla? Olen suunnitellut kylppärinkaakeleiden maalausta, väri vain vielä hakusessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut pienet välit ja reunat vetäisin ekalla kerralla sudilla. Kaakelimaali oli tosi kivaa ainetta. Maalasin vaahtomuovitellalla. Sitä suositeltiin maalikaupassa sekä netin kaikilla keskustelupalstoilla mitä lueskelin. Maali levitty toosi hyvin ja telallahan se on vielä nopeaa touhua. Mä luulen, että tärkeintä on muistaa pestä hyvin kaakelit ensin ( meillä pestiin maalipesulla, jotta sai pohjaan "karkean pinnan") ja antaa kuivua, jotta maali tarttuu kunnolla ja sitten kuivumisajasta lueskelin, että kannattaa tuplata kuivumisaika, jottei alin kerros ala kuoriutumaan uutta maalatessa. Purkissa luki 24h. Annoin kuivua melkein kaksi vuorokautta. Näyttää kyllä tosi kivalta ja tasaiselta. Aika sitten näyttää miten pysyy hyvännäköisenä!

   Poista
  2. Ohhoh.. no nytpä on rivit pomppinut tooodella erikoisesti. Eka lause kuuluisi tuonne vaahtomuovitelan jälkeen tulevaksi. Toivottavasti saat selkoa, hahahaha!!

   Poista
 9. Ihanalta näyttää jo nyt! En minäkään malta koskaan pitää jotain uudistuksia omana tietona - pakko heti kertoa, kun on niin innoissaan :)

  VastaaPoista