sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Muodin huipulla

Ystäväni täytti alkuviikosta 50-vuotta ja eilen pääsimme juhlistamaan häntä. Tänk kaad influenssa hellitti pojalla. Sen verran upeat kinkerit, että olisi saattanut hieman harmittaa jos ei olisi päässyt paikalle. Ystäväni on merkittävä henkilö oman urheilulajinsa parissa ihan maailman luokan tasolla ja vieraina oli myös liuta lajin mm-ottelioita ja mestareita. Lajin ensimmäiset MM-kisat sattuivat nyt samaan aikaan kotikaupunkiimme ja juhlissa oli muistaakseni 14 eri kansalaisuutta edustettuna. Rallilontoota sai siis ihan riittävästi treenailla :D. Aika upeaa oli olla vieraana tällaisessa tapahtumassa.

Hieman paineita aiheutti tämä pukeutusmispuoli. Minä en todellakaan omista ainoatakaan iltapukua ja pitkän pohdinnan päätteeksi totesin, että en moista nyt hanki ( jos vaikka tämä elämäntapamuutos vol 2 kaventaisi hieman vartaloni takapuolella olevaa uloketta) koska en tiedä onko jatkokäyttöä enää koskaan. Toki päätöstä helpotti edelliskesän esikoisen rippijuhliin hankkima tyllihame muodin päämekasta, Kiinasta.
Ja taas sain hyvän syyn laittaa nuo ihanat Höglin korkkarit jalkaan. Kaapista löytyi myös joskus muutamalla eurolla hankkimani pitsipaita, joka kyllä mielestäni oikeinkin hyvin sopii mekon kanssa. Jos kengistä poistaa muutaman käyttömäärän euroissa, ei tämän halvemmaksi juhla-asu voi oikeastaan enää muuttua. Mies tuhlasikin sitten minunkin puolesta kenkiinsä ja kravattiin, joten tasapaino säilytetty.

Minä taidan tästä nostaa jalat sohvalle viltin alle. Kovin edelleen tuo flunssa yrittää päästä kulkemaan käsikynkkaa kanssani. Luulin, että eilinen viihdepuoli olisi huuhdellut moisen pois, mutta ehei. Jospa sitten Netflix ja suklaa tehoisi paremmin :D


2 kommenttia:

  1. Kaksiosainen juhla-asusi on kaunis. Ihana tuo pitsipaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tykkään siitä myös. Menee vähän siistimpänä farkkujen kanssa arjessa ja näemmä mekon kanssa juhlassa 😁

      Poista