torstai 25. tammikuuta 2018

Piiitkästä aikaa

Jonkin aikaa on jo muhinut mielessä tahto palata ja kirjoittaa kuulumisia. Minua on kuitenkin estänyt oma mieli, yksityisyys, tahto olla sitoutumatta yhteen kategoriaan ja toisaalta myös aika. Viime viikolla makoilin yhtenä aamuna sängyssä ja ymmärsin, että jumankauta. Tämähän on minun blogi. Minähän saan tänne kirjoittaa mitä minua lystää ja niin usein kuin ehdin. Siitähän se päätös sitten tuli. Toki tässähän meni heti viikko, ennenkuin ehdin koneen aukaisemaan ja edes ajattelemaan bloggerin avaamista. Mutta nyt, tässä olen.


Kirjoitanko edelleen sisustamisesta ja kuvaanko leipomuksiani. Varmasti. Haluan kuitenkin pitää vapauteni kirjoittaa juuri siitä aiheesta mistä haluan. Tällä hetkellä elämää vie vahvasti työt ja perhe. Saattaapi siis täällä vilahtaa entistä enemmän perhe aiheisia postauksia. Olen myös alkanut nauttimaan eritavalla luonnosta ja rakastan napsia kuvia varsinkin karusta luonnosta. Ihan super mielelläni siis jaan niitä kuvia myös. Saatanpa myös innostua reissaamaan ja varmasti otan kamerani mukaan. Edelleen paheeni on liiallinen shoppailu, joten miksenpä siis jakaisi teidän kanssanne löytöni, sen sijaan että syön suklaata yksin morkkikseeni :D.Kuka tietää mitä tästäkin sitten tulee. Nyt en kuitenkaan mieti ollenkaan sitä, miten saan lukijoita blogiini. Jokaisesta lukijasta olen varmasti edelleen super onnellinen, mutta en enää halua sen ohjaavan minua johonkin tiettyyn suuntaan. Toivon kuitenkin, että jättäisit pienen merkin käynnistäsi. Tällä kertaa lupaan olla aktiivisemmin mukana keskustelussa :)

Oikein mukavaa ja reipasta tätä päivää. Minä menen jatkamaan makoilua influenssaa potevan pikkumuruseni kanssa.

Hanna-Riikka

8 kommenttia:

 1. Hyvä asenne! Tuosta juurikin tykkään. Meillä jokaisella on oikeus kirjoittaa siitä mistä tykkäämme ja ihan omaan tahtiin. Itse en tykkää yhteen aihealueeseen rajoittuvista blogeista. Monipuolisuus on valttia ja se,että se kertoo oikeasta elämästä:)
  Itse kirjoitan blogiani kahdeksatta vuotta omaan tahtiin. Aluksi postauksia tuli useammin, mutta sitten koko blogimaailma joutui myllerrykseen (blogiportaalit) ja bloggaus sai kaupallisemman merkityksen, ja samalla intoni postauksiin väheni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Itsekin tykkään lueskella nykyisin blogeja, joissa on asiaa laidasta laitaan. Itselle postaamisesta tuli vähän jo pakkomielteistä, kun lukijoita alkoi olla enemmän ja yhteistyöpyynnöt lisääntyivät. Ehkäpä samalla kadotin se minäkin lopulta intoni.

   Mutta tauko on varmasti tehnyt hyvää ja taas sitä on ihmisenä kasvanut. Ihan super ihanaa, että luit postaukseni ❤️

   Poista
 2. Hei jee, sä tulit takas! Sinun blogi oli ihan ensimmäisiä joita aloin aikanaan seuraamaan. Innolla odotan sun uusia juttuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee 😁. Olen ihan super iloinen, että juuri sinä tulit, luit ja jätit kommenttisi. Sait maailman suurimman hymyn kasvoilleni. ❤️

   Poista
 3. Jee! 🤗 Taisitpa sinä minutkin tutustuttaa blogimaailmaan 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän taisin. Ihanaa, että sinäkin tulit moikkaamaan. Vielä ihanempaa olis treffata ihan livenäkin 😘

   Poista
 4. Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa. Innolla odotan sun postauksia ja ihan sun aikataululla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekin. Oikein mukava tunne oli palata. Ihanaa viikonloppua 😊

   Poista