perjantai 2. lokakuuta 2015

Happiness is a new pair of Shoes

Olen vähän sellainen fiilispukeutuja.
Välillä kuljen pitkiä aikoja mekoissa, välillä farkuissa.
Kengät valitsen ulkonäön perusteella... siis kaappini.
Omistan ihan superhienoja kenkiä, jotka ovat ihan supersurkeita jalkaan.
Ja saman erheen teen aina uudelleen ja uudelleen.

Mutta onneksi poikkeuksiakin on ja tälläkin kertaa tätä paikkaa pitää Haisaappaiden 
lisäksi nämä Bunkerin ihanuudet.


Muotoutumisen jälkeen ollut tosi hyvät jalkaan. 
Jaksoin jopa edellisviikonloppuna jorailla näiden kanssa aamuun saakka.
Tykkään ihan älyttömästi näiden kenkien rouheuden ja herkkyyden yhdistymisestä.
Ai jai.. tämän päivän ehdottomat lempparit.

Tänä viikonloppuna kuitenkin painelen menemään niissä kakkossijaa pitävissä Haisaappaissani.
Ihan nyt myönnän kohdelleeni kaltoin meidän pihaa ja nyt saa hävetä silmät päästään sen kuntoa.
Kuihtuneita kesäkukkia, lehtiä, terassikalusteet, rikkinäisiä leluja.
Että, siinäpäs se tämän bloggaajan kipukohta.
Minä se vaan nauttisin tästä syksystä sisällä,
 takkatulen äärellä, kynttilänvalossa,
 viinilasi kädessä, kääriytyneenä ihanaan ja lämpöiseen villatäkkiini.
Miehen hieroessa jalkojani ja tarjoillessa suklaata..

Jep jep.. työt pois alta ja pihalle!!!


Oikein mukavaa viikonloppua

8 kommenttia:

  1. Bunkerit onkin niin just minunkin jalkapohjilleni tehty että! Juuri tuon sävyiset tarttenkin! Nyt just :) Muksaa viikonloppua ja pian nähään <3 ja tuon sitten ens keväänä sullekkin oliivin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, sitten sun ei auta kuin tilata samanmoiset itselles. Treffataan sitten ens sunnuntaina samanlaisissa housuissa ja kengissä.. kaitpa meiltä nyt ainakin yksi samanlainen paitakin löytyy :D. Oi, ihanaa.. kevättä odotellen <3

      Poista
  2. Onpas tosi kivat kengät, nyt täytyy päästä ostoksille!

    VastaaPoista
  3. "Anteeksi maalaisuuteni", mutta mulla ei ole hajuakaan mitkä noi bunkerit on... mutta tosi kivan näköiset kengät... katsoin eilen dokumentin Christian Louboutista ja olisin kyllä mielelläni ottanut edes yhdet sellaiset, kuten viime kesänä Lontoossa käydessäni... sovitin Harrodsilla Manolo Blahnikin avokkaita (samoja kuin Carriella sinkkuelämää elokuvassa) ja olivat aivan ihanat jalkaa... en tosin kehdannut edes kysyä mitä maksoivat ; )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tutustuin vasta viime syksynä tähän merkkiin. Tällaista ihanaa romanttista pukeutumistyyliä taitaa Bunkerit edustaa. Tosin sopii musta myös aivan älyttömän hyvin vähän rock-henkeen. Suosittelen tutustumaan ;). Ja oi joi joi oi!! Viime Lontoon reissulla haaveilin NIIN tuollaisesta sovitusreissusta. En vain kehdannut mennä liikkeeseen koko päivän talvisaappaissa kulkemisen jälkeen :D. Mutta ens kerralla ehdottomasti!

      Poista
  4. Mä menin ihan pokkana sisälle myymälään ihan tavallisissa vaatteissani ja paremmat päivät nähneissä Riekereissäni... oltiin kävelty mm. Hydepark päästä päähän ja Oxfor-street sun muut. Näin kun yksi ihan taviksen näköinen kiinalainen kokeili niitä. Ja kysyin pukuun pukeutuneelta hyvännäköiseltä mieheltä et löytyykö kokoa 38 ja arvaa vaan.... hän meni takahuoneeseen ja toi sieltä ihan uuden parin pahvilaatikossaan... en voinut mennä "puihin" vaan ihan tyynesti kokeilin kenkiä ja kävelin niitten kanssa ympäri myymälätilaa... Sitten miesmyyjä kysyi kohteilaasti, että "mitä tykkäät?" ja minä tokaisin siihen, että "saako mun poika ottaa kuvan näistä kengistä, niin voin näyttää miehelleni, hän tekee päätökset ja toimii maksumiehenä"... Ja myyjäs sanoi "kyllä, tottakai"... ja sitten vaan marssein yhtä tyynesti pois myymälästä... mutta se ihana tunne niistä kengistä säilyi ja edelleen muistelen ihan huumorilla tempaustani ; D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahahah!!!! Ei vitsit.. mutta juuri noinhan sen pitäisikin olla! Pokerilla vaan! Lupaan ensi kerralla mennä ja tulen sitten heti kertomaan. Ihan loistava tarina.

      Poista