perjantai 13. huhtikuuta 2018

Eteisen tuulia

Minä sain päähäni jokunen aika sitten laittaa maalipensselin heilumaan ja maalailin eteisessä olleet lipaston ja talonpojankaapin. Monta vuotta asiaa harkitsin ja päätin, että en maalaa ennenkuin olen täysin varma asiasta. No en ollut vieläkään, mutta tohinaksi vaan laitoin. 

Hiomista en lähtenyt taaaaaskaan suorittamaan, mutta sentään maalipesun noille tein. Nuohan olivat todella tumman ruskeita, joten muutamia kertoja maalia kaivattiin. Käytin tällä kertaa kalkkimaalia. Kalkkimaali tekee minusta ihanan pinnan huonekaluille. Loppusilauksena vähän hiomalla kulunutta pintaa ja lopputulos oli seuraava:Kyllähän tuo ikkunaton tila kirkastui huomattavasti, joten sinällään muutos oli loistava. Jostain kumman syystä silti en ollut heti tyytyväinen. Nyt tästä muutoksesta on kuitenkin kulunut aikaa ja silmä on tottunut. Mutta itselle tämä oli opetus siitä, että kaiken ei tarvi olla valkoista. 

Vanhoja kuvia eteisestä löydät esimerkiksi täältä. Paljon lisää löytyy eteinen ja eteisessä hakusanojen avulla. Itsekin innstuin kurkkimaan noita vanhoja kuvia. On siellä tilassa jotakin vuosien varrella tapahtunut.

Meillä on tiedossa tapetointia yläkerrassa. Ensi viikolla tässä talossa tapahtuu kummia ja sitä varten laitetaan paikkoja kuntoon. Tästä aiheesta lisää lähempänä.. ( eikös ole ärsyttävää vihjata näin :D). Vielä tänään yksi työpäivä ja sitten vapaille. Oikein mukavaa tätä päivää kaikille. 

Hanna-Riikka


2 kommenttia:

  1. Minä en olisi raaskinut tuota talonpojankaappia maalata. Kyllähän tuolla nyt tosin näyttää valoisammalta. Ihanalta teillä näyttää aina <3

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia :) Minun silmäni kiinnittyi tuohon ilmeisesti kissojen raapimapuuhun ja ovessa olevaan reikään onko koiran lepopaikka :)

    VastaaPoista