torstai 15. helmikuuta 2018

It's a little bit funny..

En eilen ehtinyt työkiireiltäni huikkaamaan teille ystävänpäivän toivotusta. Sellaisen kuitenkin halusin tulla toivottamaan. Blogimaailman kautta olen saanut itselleni hurjan paljon ystäviä. Osasta on muodostunut vuosien varrella super rakkaita. En bloggaamista aloittaessani ajatellut ollenkaan, että täällä muodostuisi ystävyyssuhteita. Niinhän siinä on kuitenkin käynyt. Ei ollenkaan hassumpaa (Ei paskempaa, sanois porilainen). 

Itselläni on paljon ystäviä. Osa on kulkenut kanssani ihan syntymäni asti. Olen paljon viime vuosina pohtinut ystävyyttä elämän vaiheiden kuljettaessa eteenpäin. Itselle on aina ollut tärkeää tuntea, että ystävä on vierellä vaikka ei fyysisesti siinä olisikaan. Kaksi rakkaimpia ystäviäni asuu kaukana toisissa kaupungeissa ja joskus yhteydenpitoa ei ole moneen viikkoon, jopa kuukausiin. Silti tiedän, että ystävä on olemassa. Ihan tässä vierellä. 

Toisten ystävien kanssa soittelen päivittäin ja ikävä hiipii jo muutamassa päivässä, jos toisesta ei ole kuullut mitään. Ja sitten on tietenkin tuo oma puolisko. Eilen hänelle sanoin, että on ihanaa kun omasta miehestä on muodostunut yksi parhaimmista ystävistäni. Ystävyysrintamalla olen kyllä todella onnekas. 

Eilisen ystävänpäivän tosiaan vietin töiden parissa. Olin työmatkalla, joten aamulla en voinut näitä rakkaimpiani täällä suukotella. Se vähän harmitti, mutta ajattelin että tuleehan näitä. Monia ystävänpäiviä ja toisaalta. Näitä omiani saan suukotella ihan joka päivä muutenkin. Mies oli kuitenkin pakannut mukaani pienen yllätyksen. 
Olen joskus ohi mennen maininnut, että tykkään tosi paljon Littlebit Desingin koruista. Niinhän taas oli korvan taakse muistiin asia mennyt ja sain lahjaksi omalla tekstillä tehdyn korun. On tuo mies vaan niin rakas <3

Ja niin on myös kaikki muutkin ystäväni. Korun tekstin sanoman haluan lähettää jokaiselle ystävälleni. Ystävän päivä on ihan joka ikinen päivä.


Hanna-Riikka

3 kommenttia:

  1. Ihanan korun sait lahjaksi, miehet osaa välillä yllättää niin kivoilla jutuilla.
    Mukavaa ystävänpäivää sinulle ja kuten sanoit, ystävänpäivä on joka päivä.

    VastaaPoista