keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Ylläs papuilut

Mun mielestä on ihan super ihanaa, että olen saanut perheeseeni kaksi tyttöä lisää. Ihanaa se on myös siksi, että olen taas päässyt ostamaan tyttöjen vaatteita. Oma tyttöni on jo teini iässä ja äidin ostamat vaatteet eivät kelpaa, vaikka toki kelpaa kyllä äidin vaatteet. Hyvin kelpaa myös meikit, hiustuotteet, kengät ja kassit. Ei sellaista aamua taida olla, ettenkö kiireessä menettäisi hermojani etsiessäni tavaroitani. Toki oma äitini muistuttelee, että jo ekalla luokalla kuljin hänen vaatteissaan koulussa... Olen siis ollut todella tyylikäs jo silloin :D :D. 

Olen ennenkin kertonut, etten perusta mistään merkeistä. Ostan vaatteeni niiden ulkonäön perusteella. Viime aikoina olen innostunut kotimaisista vaatteista ihan vahingossa. Toki osasyy on se, etten ehdi enää käymään vaatekaupoissa ja pääasiallisesti vaatebongailut tapahtuu netissä. Millään tavallahan tämä ei ole huono innostumisen aihe. Olen aina ostanut mielelläni kotimaista käsityötä, miksen siis myös vaatteita. Pidemmän aikaa haavelistalla on ollut Papumekko. En ole sitä kuitenkaan uskaltanut tilata, koska omaan suhteettoman leveän ahterin pituuteeni nähden ja mekon mallihan on suhteettoman leveä ahteriston kohdalta. Kun sitten Ylläs reissulla bongattiin Pellossa Seita-shop, kipitin oitis kurkkaamaan löytyykö heiltä mekkoa. Kyllä löytyi ja ostoskassiin se päätyi ( eeeehkäpä siitä kuvia toisessa postauksessa). Pikkutytöille bongasin super söpöt Papun Maisa Bow-pipot

Paluumatkaa löysin vielä heille ihanat rusettileggarit. Moinen Metsola-merkki oli minulle täysin uusi tuttavuus, mutta puoleen hintaan kun sai, niin pitihän sitä ostaa. Kokeilussa nämä eivät vielä ole olleet, joten en osaa sanoa ovatko millaisia materiaaleiltaan. Onkos teillä kokemuksia?

Ei ollut Lapin reissu siis pelkkää ulkoilua. Minähän se ehdin shoppailemaan ihan missä vain :D. Oikein ihanaa pakkasiltaa. Nautitaanhan tästäkin.

Hanna-Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti