lauantai 10. helmikuuta 2018

Flunssainen tervehdys

Täällä helmikuu on alkanut melkoisen sairastelukierteen kanssa. Pojan angiina vaihtui parin terveen päivän päätteeksi influenssaan ja hänen tervehdyttyä sain minä myös jonkin sortin kuumetaudin. Toki minä pääsin ihan naurettavan helpolla. Niin helpolla, että en oikeastaan kyllä edes pitänyt sairaslomaa. Olisihan se pitänyt arvata, että se kostautuu jälkitautina ja eilisen päivän makasin ihan poskettomassa säryssä ja kuumeessa sängyn pohjalla. Minulla on vähän taipumusta tukkoisuuteen polyyppien vuoksi ja poskiontelotulehdukset ei ole vieraita. Tällaista kipua en ole kyllä koskaan ennen kokenut poskonteloiden osalta ja ajoittain kuvittelin, että seuraavaksi halvaantuu puolikas naamasta. Onnea on kipulääkkeet ja nopeasti vaikuttavat allergialääkkeet. Tänään on jo kuumekin laskenut ja kipu täysin siedettävällä tasolla. Uskaltaisinko siis sanoa, super pikaisesti se tämäkin tauti on hallinnassa. Meillä on ensi viikolla lähtö Lapin maisemin, joten peukut on täällä kyllä korkealla pystyssä, että muu porukka pysyisi terveenä.



Mepäs siis jatketaan täällä Niilon kanssa huilailua. Poju on muutaman päivän ontunut toista takajalkaansa. Nyt jo onneksi parempi, mutta koska ontuminen alkoi täysin yllättäen " tyhjästä" ja alkaa ikääkin jo olemaan, niin kyllä sitä pitää käydä hänen kanssaan lääkäriä moikkaamassa. Toivottavasti kyse ei ole mistään vakavasta. Tämä meidän Bulli-mies on ollut kyllä super terve koko elämänsä ajan. Rokotuksia lukuunottamatta meillä on käyty vain kaksi kertaa lääkärissä. Toisella kerralla todettiin kirsikkasilmät ja toisella kertaa ne leikattiin. Kannatti silloin muinoin iso taustatyö kunnollisen kasvattajan etsinnässä. 

Mutta mutta.. jännittävä ampumahiihto käynnissä. Minä siis käperryn takaisin makuuasentoon. Oikein ihanaa lauantaita ja tsemppiä suomalaisille Olympialaisiin!

Hanna-Riikka

4 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista ja mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Pikaista paranemista ja niilolle tilaukseen nutrolinin nivel valmisteet ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Googlettelin ja innostuin. Ihan superisti kiitos vinkistä. Haen heti huomenna 😊

      Poista