perjantai 2. maaliskuuta 2018

Kevät..kö?

 Kävelin alkuviikosta kauppaan ja bongasin hyllyltä Helmililjoja. Nappasin pari koriini ja kotiin saavuttua istutin ne kippoihin. Istuin alas, nousin ylös ja aloin vaihtelemaan verhoja ja tyynyjä. Jos ei olisi ollut reilu 20 astetta pakkasta, olisin takuu varmasti alkanut pesemään ikkunoita. Kynsihuollossa toivoin vaaleaa, raikasta mallia ja huomasin suunnittelevani viikonlopun rippijuhliin vaatetta keväisellä otteella.Hauskaa, miten tämä kevätfiilis yllättää joka vuosi keskellä talvea :D. Fiiliksestä huolimatta, virta on ollut vähissä tästä naisesta koko viikon. Viikon loma kasasi töitä ja viikonloppuna meillä järjestettävät sukulaistytön rippijuhlat teettävät lisätöitä ajatuksissa. Kroppa kipeytyi matkustuksesta ja väsymys on ollut ihan uskomaton. Myös meille viikonloppuna kotiutunut uusi kissa on "hieman" aiheuttanut harmaita hiuksia. Ulkona olemiseen tottunut kissa on joutunut olemaan sisällä ja keksinyt meidän keittiöstä sopivan reiän koti piippua. Ei rittänyt hänelle yksi tutustumiskäynti, vaan kolmena päivänä oli hakenut uuden värityksen talollemme. Koko koti on tällä hetkellä täynnä mustia tassunjälkiä. Niitä löytyy ihan uskomattomista paikoista. Pisteenä iin päällä, päätti tuo jättää merkkinsä kirppisvaatteiden päälle. Oltiin siis kissan kanssa ilmeisesti molemmat sitä mieltä, että eivät sovi nuo vaatteet meille. Eilen vihdoin pakkanen laski ja luotimme kissan kotiutumiseen ja päästimme pojan pihalle. Josko hieman rauhoittuisi tämä meno :D

Kissan ulkoilujen aloittamisen lisäksi loppuviikkoa kohden on onneksi päässä kiristys helpottanut ja olen taas huomannut, että kaikki etenee kyllä omalla painollaan, kunhan rauhoittaa ensin mielensä. Vielä viimeinen työpäivä ennen viikonloppua ja sitten asento kohti juhlamoodia.
Tänään siis tiedossa leivontaa ja siivoamista. Aion myös ehtiä istahtamaan ja nauttimaan hiljaisuudesta. Pitkästä aikaa meidän kaikki lapset ovat poissa. On super ihanaa, että meillä on mahdollisuus tällaisiin viikonloppuihin. Suuruusioperheessä se on arvokasta aikaa itselle ja parisuhteelle. Toivottavasti myös teillä on tiedossa kiva viikonloppu. Hyvää sellaista kaikille.

Hanna-Riikka

2 kommenttia: