maanantai 2. huhtikuuta 2018

Wine and fashion

Vitsit, niin kivat pääsiäisvapaat takana. Vaikka mitä ehtinyt tekemään ja silti tullut myös ihan vain oltua. Torstainahan me lähdettiin Helsinkiin miehen kanssa. Yövyttiin Katajanokan vanhassa vankilassa ja otettiin rennosti. Käväistiin pakohuoneessa ja mentiin ajoissa nukkumaan. Vanha vankila oli todella tutustumisen arvoinen paikka. Super loistava idea joltakin!!! Nappasin liudan kuvia, joten enköhän niitä täälläkin vilauttele. Ainakin ihan postauksen arvoinen paikka oli.

Perjantaina käytiin Raaseporissa moikkaamassa ystäviäni. Upea koti oli vastassa ja jälkeenpäin harmittelin, etten älynnyt ottaa sieltäkin kuvia. Kiitos siis Essille kestitsemisestä <3

Lauantaina uskaltauduin jo fillaroimaankin. Tällä kertaa kypärä visusti päässä. Muutaman kerran matkalla mietiskelin, että tässähän menossa saattaa vielä saada jalkansakin poikki, sen verran liukasta oli. Pienen muistijäljen tuo "onnettomuus" päähän jätti ja oikeasti aika varovasti tällä hetkellä polkaisen menemään. Mutta mä kyllä NIIIN tykkään tuosta läskipyöräilystä. Varsinkin kun tästä meidän takapihalta aukeaa upea metsä, joka päättyy mereen. Eiköhän sitä polkujen sulaessa taas uskalla vähän revitellä.

Illalla saikin sitten laittaa vähän fiinimpää päälle ja kahden ystäväni kanssa suuntasimme paikalliseen Wine & fashion-tapahtumaan.  Tytär onneksi nappasi nämä kuvat ennen pyörällä sähläämistäni, joten mustaa silmää ei kuvissa näy.
Kertakaikkisen kiva tapahtuma. Tapahtuman luojalle Idalle iiisot kiitokset. Mä tykkäsin ihan kympillä siitä, että hän oli valinnut malleiksi meitä ihan tavallisia naisia. Toki näytöstä oli pitämässä kasassa muutama ammattilainen, mutta kyllä minun mielestä illan kuningattaria oli ne rohkeat naiset jotka olivat kokemattomuudestaan huolimatta kivunneet lavalle. Nainen on kyllä kaunis, oli hän minkäkokoinen- tai näköinen tahansa, kunhan hän kantaa itsensä ylväästi. Ystävien kanssa olimme ihan fiiliksissä näytöksen jälkeen. 

Ilta venyi aamuun saakka ja eilinen menikin sitten silmäpusseja mukanaan kantaen. Toki illalla hoidettiin ulkosaunan pesu ja ekaa kertaa tänä vuonna siellä lämpeni kiuas. Olen niin kaivannut niitä löylyjä. Meillähän tuolla saunassa on umpisurkea ovi, joten pakkasilla ei ole mitään asiaa löylyihin. Tänä vuonna olisikin suunnitelmissa hieman remppailla taas siellä suunnassa. 

Tänään vielä hieman ulkoilua ja ystävän luona kyläilyä. Aika kiva ja tapahtumarikas pääsiäinen meillä tänä vuonna. 

Hanna-Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti