torstai 9. helmikuuta 2012

kaunotarten aatelia

Juhuu.. vaikka hiljaista on, niin täällä ollaan. Olen keskittynyt oikeastaan vain lueskelemaan teidän ja muidenkin ihania blogeja kirjoittamisen sijaan :)

Olen tämän viikon viettänyt yksinhuoltaja arkea miehen ollessa tosi tosi kipeänä. Eivät kuitenkaan huolineet osastolle lepäilemään, vaikka muutamaan otteeseen täällä sitä yritettiin. Tänään jo onneksi parempi.. tai itseasiassa jokin salamaparantuminen taitoi tapahtua kun äsken osti itselleen autonkin ;).

Sisustusmaailmassakin tapahtuu. Äsken tiliotettani kurkkiessani totesin, etten muuten suosittele kenellekään shoppailematonta tammikuuta. Sitä seurasi nimittäin överishoppailuksi vedetty helmikuu. Mutta innosta puhkuen esittelen teillä suupielet ylös vetävän kaunottaren..
Kyyyyllä!!! Minulla on maailman ihanin matto. Eipäs se äiti tuota tehnytkään, vaan sain sen verran edullisesti että pistin ostaen. Nyt pitää pyytää vain lisäversioita äidiltä. Ihan super ihana. Vähän isompi saisi olla, mutta seuraava sitten isompana!! Näitähän voisi olla vaikka joka huoneessa ;)

Sisustuksesta jorinoihin..

Olen yrittänyt löytää pakkasesta ja työmäärästä huolimatta ilon taas juoksemiseen. Kaukana ollaan, voi apua. 19 päivä toukokuuta häämöttää puolikas maratooni ja tällä hetkellä vitonenkin maistuu ihan puulta. Jos jollain on loistovinkkejä niin kaikki on tervetullutta!!! Toisaalta näillä keleillä kun lenkiltä palattaessa näky on seuraava, ei ehkä iloksi voisi olotilaa kutsua vaikka juoksu sujuisikin ;)Oikein ihanaa huomenna alkavaa viikonloppu. Yritän vähän tsempata itseäni ehtimään tännekin useammin taas :).

6 kommenttia:

 1. Nuo virkatut matot on kyllä niin ihania. <3 Onneksi täältä löytää kädentaitoinen anoppi, joka virkkaili niitä meille! :D
  Mukavaa loppuviikkoa! :)

  VastaaPoista
 2. voi että!!
  Sinä se juosta jolokotat ja minä täällä kateudesta vihreenä!! :D
  En oo päässyt salillekaan jo yli viikkoon, koska polvi teki tenän. Kyllä huomaa että 30v. lähestyy ku alkaa paikat reistailemaan :/

  ja tuo matto on kyllä niin kaunis <3
  Tahtoisin kans samanlaisen vähän isompana.

  VastaaPoista
 3. Oih, nuo virkatut matot on kyllä aivan ihania!! Minäkin hyvin mieluusti tuollaisia tänne huolisin:) Tsemppiä juoksemiseen, kyllä hattua nostan teille maratoonareille:) Minä en saa aikaiseksi muuta kuin lasten perässä ja ostoksilla juoksemista:)

  VastaaPoista
 4. Virkatut matot on kyllä ihan huippuja!! Itsekin olen haaveillut, että niitä totisesti voisi olla vaikka joka huoneessa - pikkuisen eri sävyisenä tms. ;D

  Tuosta pidättyväisyydestä mm. shoppailun tai herkuttelun suhteen: voin iloksesi(?) paljastaa, että niin käy myös mulle - joka kerta!! Aina vain pahentuu kun hetken on ilman ;) (Eli se siitä rahansäästöstä taikka laihduttamisesta..) :/

  Tsemppiä maraton-harjoituksiin! Toivottavasti nämä ilmat alkaisivat hiukan helpottamaan :)
  Itse odotan kunnon kevätkelejä, että pääsisi hiihtämään ja kunnon kävelylenkeille!

  VastaaPoista
 5. Aikaisempia postauksiasi lukiessani ajattelin, että tuo shoppailematon tammikuu on aivan loistoidea! Mutta enpä ajatellut noita sivuvaikutuksia:) Ehkäpä en siis vielä toteuta tuota...vaatii lisää henkistä valmentautumista.

  VastaaPoista