lauantai 4. helmikuuta 2012

Höpön löpön


Juhuu ja töttöröö :). Onpas ollut viikko. Niin hyvää kuin vähän surkeampaakin. Mies ja poika vanhentuivat kunnialla ja minä näytän edelleen yhtä nuorekkaalta , höhöhö ;). Viikolla pidin myös ihanat perfect home kotikutsut. Oi oi ja voih. Suosittelen, jos kotikonnuillanne esittelijöitä löytyy!!

Siirsin esittelijälle makuuhuoneeseen muuttaneen arkun takaisin olkkariin pöytätilaksi ja loppujen lopuksi sinne se nyt sitten hetkeksi jäi. Tilalla olleet vaunut pitää nyt sängyn päädyssä paikkaansa. Kivaa vaihtelua :). Sanalla tulostelin jotain dippadaijaa kuvia häistä vanhaan kehykseen, joka on muuten maailman kamalimman mallinen noin niinkuin kuvakokojen puolesta. Se on maannut tyhjänä varmaan puoli vuotta, kun tuon kokoisia kuvia ei oikein tahdo tulla teetettyä.


Shoppailematon tammikuu päättyi ja sen on kyllä huomannut. Eilen syöksyin naapuri kaupungissa sijaitsevaan sisustusliikkeeseen kurkkimaan uusia Green Gaten astioita. Vielä ne eivät olleet saapuneet, mutta varaustahan sitä oli pakko laittaa. Oletteko muuten jo nähneet uudet mallit? ai ai ai, ihan super ihania <3. Jotain muutakin pientä tässä on tullut parin päivän aikana hankittua.. Niistä oletettavasti lisää myöhemmin.

Ulkona pakkaslukemat ovat sitä luokkaa, että meillä on vietetty illat suhteellisen tiiviisti takkavahteina. Niin paljon kuin tätä talvea odotinkin, eipä tullut mieleen ne helevetilliset ongelmat mitä pakkaset tuovat tullessaan. Meillä kun on vanha talo ja vielä vanhat viemäri järjestelmät ( eli omat kaivot, joita pitää säännöllisen epäsäännöllisesti tyhjennellä), saattaa joskus käydä niin, että täydet kaivot yllättävät. Ja kun kaivot täyttyvät näillä pakkasilla, ei se ole ihan kauhean hyvä juttu. Meillä siis ulosmenoputket jäätyivät ja pesukoneiden vedet iski keittiön ja kotarin lattioille. Kahden päivän taiston jälkeen pakkanen jäi meille ja putkimiehille kakkoseksi, mutta nyt jännitetään miten kallis lasku seuraa perästä. Toivottavasti ei kovin ehtinyt imeytyä nuo vedet lattioihin!!!

Siitä huolimatta tai sen kunniaksi, minä vien mieheni tänään syömään hyvin ja reippaasti, jotta tuo jaksaa illan ulkoilla työkavereidensa kanssa. Ah, ihana ilta tiedossa. Nukkumaan menon jälkeen Minä, Putous, Blogit ja Punaviinilasillinen, hih ;). Ihanaa lauantaita muruset :)

4 kommenttia:

 1. Tuppaa juu noi putket jäätymään jokapaikassa, mökilläkin kävi näin, mutta eihän siinä, saunaa lämmitettiin aamusta iltaan;)

  Ihanan rentouttavaa iltaa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Löysin tänään tämän ihanan kodin ja voi että ku ihana vessakin kertkaikkiaa :)Tervetuloa meille, mun juuri tehtyyn blogiini :)

  VastaaPoista
 3. Nämä pakkaset on kyllä niin hurjia, että on tosiaan putket kovilla!:( Aivan ihana vessa teillä!<3 Ja olen samaa mieltä, uudet gg:n astiat on aivan Ihania!!

  VastaaPoista
 4. Jasmiina: No mutta onneksi on se puulämmitteinen sauna jota lämmitellä. On tainnut olla monen paikan pelastus ensin niiden sähkökatkojen aikana ja nyt pakkasten.

  Johanna: Ihanaa, tervetuloa. Hetihän piipahdin jo kurkkimaan, mutten vielä puumerkkiä ole jättänyt. Teen sen hetimmiten :). Toivottavasti löydät tiesi tänne uudelleenkin!

  Heidi: kiitos kiitos kiitos. Nuo Green Gatet kyllä viehättää tosi monia. Mä olen yrittänyt pitäytyä vain noissa lattemukeissa ja kannuissa. Ensin kerään niitä ja laajennan sitten arsenaalia :)

  VastaaPoista