sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Trioa olkaa hyvät :)

Ei ehkä välttämättä uskoisi, mutta kyllä..

.. eilen hain trikookudetta ja ensimmäinen matto on kovaa tahtia valmistumassa. Edelliset virkkaukset on näissä käsissä tapahtunut ala-asteella. Kovaa taistoa äidin kanssa eilen käytiin, että tällainen vasenkätinen tumpelo muisti miten homma toimii. Toimiihan se. Jälki on mitä on, mutta vitsi.. 
Minä teen mattoa!!!

5 kommenttia:

 1. Oi, miten herkullisia värejä!! Minunkin tekisi kovasti mieli virkata mattoa! Mutta tuossa joulun alla virkkasin tähden joulukuuseen roikkumaan ja siinä meni sen verran monta tuntia, että en tiedä, kannattaako noita matonkuteita hankkia, hih;) Jään innolla odottamaan kuvaa herkullisesta matostasi! Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihan huippua!! Täällä jo odottelen innolla lopputulosta! <3 Ja miten voi olla, että itse olen miettinyt ihan juuri vastaavaa väriyhdistelmää??? :D

  VastaaPoista
 3. Heidi: Matto valmistui juuri kolmessa illassa. Jotens uosittelen lähteä yrittämään. Tähti nyt kuulostaakin haasteelliselta. Tuossa kun vaan painellaan menemään suoraan eteenpäin!

  HoO: Jipii.. noi on kyllä super herkulliset värit. Nooalle tekisi mieli vaaleansinisellä.. ai ai, olisi sekin varmasti mahtiyhdistelmä!

  Kanelia ja kardemummaa: :)

  VastaaPoista
 4. Näitä mattoja on ihanan helppo tehdä! Kiva että myös olet innostunut! Mukavaa viikkoa teille toivoen!

  VastaaPoista