perjantai 10. helmikuuta 2012

Unelmia unelmia..

Lumivalkeaa blogin ihanainen HoO Haastoi minut unelmoimaan. Ja sitähän minä harrastan ihan noin niinkuin yleisestikin ihan riittämiin. Haaste menee siis näin

"Kerro (ilman materiaalisyyllisyyttä) mitkä 5 tavaraa ostaisit, 
jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. 
Tämän jälkeen haasta 5 muuta bloggaajaa"

Huhheijaa.. Minähän tahtoisin kaiken. Iiiihan kaiken. Kaikki maailman vanhat ja kauniit tavarat olisivat minun, hih! Mutta ajattelin nyt kerronkin olla realisti. Kerron nyt ne syvimmät, aidot ja mahdolliset unelmat. Sekä muutaman vähän ei niin mahdollisen ;)

1. Ensimmäisenä ostaisin ehdottomasti itselleni VANHAN kivikautisen kartanon. Oi oi, miten upeaa olisi entisöidä jotain super hienoa. Mutta jos tämänkin unelman laittaisi inhimilliseen mittakaavaan, niin meillä täällä Porissa sijaitsevassa pikkupitäjässä on kylän päässä ihan super upea vanhareppanatalo raasu. Ostaisin sen heti, jos minulla olisi jotain rahkeita sitä lähteä laittamaan. Niin ja se pitäisi myös siirtää jonnekin meren rannalla ja ja ja.. Minua niin suuresti harmittaa, että se nököttää tuossa tien päässä yksinäisenä. ja taas toisaalta pelkään sitä päivää kun joku innostuu sen ostamaan ja laittamaan kuntoon. Sitten vaihdan kyllä kulku reittiä, niin kateellinen olen ;)!!!

Oi oi, miten ihana tuossa olisikaan asua.. tai jopa pitää jotain pikkukivaa antiikkiputiikkia!!

2. Sitten kun olisin laittanut mukavan omaisuuden tuon taloni entisöintiin, niin ehdottomasti sisältä löytyisi vaaleanpunainen Smegin jääkaappi. Oi oi, säästötilille yritän kerryttää ihanaisen smegin arvosta mammonaa.


3. Tuolla talossa olisi ehdottomasti sellainen iiiiiso kylpylätila, jossa tottakai tassuammeen ja kynttilöiden lisäksi olisi Iiiiiso ja upa sadesuihku. Ah!!!


4. Sitten minulta löytyisi sieltä asunnosta täydellinen kuntosali, oma treenari ja tietysti oma terveyskokki. Ei tarvisi syödä tylsiä nakkikeittoja, vaan saisin päivittäin vähänkalorisia mutta sitäkin upeamman makuisia herkkuja syödäkseni.Treenari vähän kovasanaisesti ajaisi minut väkisin pakkaseen juoksemaan... ehei, muuten.. Tottakai meillä olisi juoksumattokin siellä!

5. Viimeisimpänä haaveena haluaisin maailman jokaiseen kauniiseen kolkkaan itselleni vapaa-ajan asunnon. Rauhaa, vilskettä, merta, metsää, viidakkoa, hiekkaa.. Voisi sitten fiiliksen mukaan mennä minne milloinkin huvituttaisi.

oih ja voih....

Mukaan haluan haastaa

Sisustus unelmia  blogin Johannan
Usva blogin Sarin
villa blanco blogin Kristan
meillä kotona blogin Cian
sekä viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä sinut joka et vielä haastetta ole muualta saanut :)

7 kommenttia:

 1. Ihania unelmia:) Oi, millainen vanha aarre siellä odottakaan tien päässä oikeaa omistajaansa! Kylläpä tuollaista olisi sitten upea laitella!:) Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kivoja unelmia! :)

  Tuo hylätty talovanhus on kyllä huikean ihana!
  Mikähän sen tarina mahtaa olla...

  Oikein mukavaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
 3. Melkoisen kivat haaveet sullakin! Allekirjoitan niistä jokaisen ;)

  Ja siis tuo TALO - KÄÄKS!! - ihan mieletön!! Jos sie et sitä saa, niin toivon kovin ettei kukaan muukaan, hehee!! :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos taas teille :). Talo on kyllä todellinen kaunotar. Mä olen yrittänyt etsiä netistä tietoja tuosta, siinä nyt sitten onnistumatta. Meillä täällä Pihlavassa on toinen toistaan hienompia vanhoja "kartanoita". Täällä on rikkaat tehtaan omistajat muinoin niitä rakennuttanut. Meillä on myös upeita vanhoja taloja, joita nämä tehtaiden omistajat ovat rakentaneet työläisille. Niistä voisi tehdä kokonaan oman postauksensa. Olen NIIN katellinen lenkeilläni kun sielläpäin juoksentelen.

  VastaaPoista
 5. Ihana oli huomata sinun poikenneen. Täällä on kyllä valtavan ihana tunnelma tuollaisen jääkaapin tahtoisin ihan heti, voi mitä ihastuksia.
  Ilona

  VastaaPoista
 6. Voi mikä kaunotar tuo talovanhus!! Ja täällä jo odotellaan postausta Pihlavan pitsihuviloista, on tullut joskus sukuloidessa ajeltua sielläpäin. Todella vihreänä:)

  VastaaPoista
 7. Toi talo on ihana!!!!! :D voi jestas. toivottavasti joku korjaa sen ja antaa sen kukoistaa jälleen.. tuo on söpö!

  VastaaPoista