torstai 23. helmikuuta 2012

Olen niin lomalla.. vaikken lomalla olekaan ;)

Mukavaa torstaita ihanat <3. 
Täällä vietetään tosiaan niin "lomaa". Tämän päivän työt peruuntuivat ja olin jo valmiiksi sopinut itselleni vapaan huomisen, joten täällä lomaillaan oikein hyväntuulisina. Muu perhehän on ollut koko viikon jo lomalla, mutta enhän minä minkäänlaisia lomia itselleni ymmärtänyt neuvotella uuteen työpaikkaan mennessäni. Yritän saada tänään kodin siihen kuntoon, että voikin oikeasti koko mielellä lomailla loput päivät. Huomenna viedään perheen pojat kylpylään ja Titi-nallen taloon ( Niki 11-vee on kovin iloinen asiasta, hih). Meidän neiti lomailee etelän lämmössä ( ja äiti ei kateudesta vihreämpi voisi olla!)

Olen jostain syystä saanut jonkinlaisen tavaraähkyn. Monta laatikollista olen vienyt komeroon piiloon nurkista. Jostain syystä kaipaan tilaa ja avaruutta nyt kun valokin lisääntyy. Tai sitten vihdoin ymmärsin sen tosi asian, ettei ihan kaiken omistaman pidä olla esillä ;). 

Eilen käytiin vähän tuolla Terrassa kurkkaamassa materiaaleja eteisen remppaan. Nyt meiltä löytyy sellaiset 12 tapetin palaa mistä pitäisi valinta tehdä. Ja netti pursuaa ihan mielettömän upeita malleja. Miten ikinä osaan valinnan tehdä!?! Onneksi tähän päätökseen on vielä onneksi aikaa ja kaikkein tärkeintä on se, että armas mieheni sopeutui vihdoin tahtooni ja saan puolipaneelin. Olen onnellinen :)

Oikein mukavata torstaita teille ihanille ihmisille. Ihan mielettömät kiitokset jälleen kommenteistanne. Ja tervetulotoivotus muutamalle uudelle lukijalle. 
Olette ihan super mahtavia :)Jokos muuten alkaa kyllästyttää tulppaanit ;)? 
Täällä niitä joudutte kyllä kurkkimaan usein, paljon ja aina, hih!

4 kommenttia:

 1. Mukavaa kylpyläpäivää teille kaikille!
  Kun olin töissä, muistan sen tunteen, kun pääsi lomalle, aah. Nyt viikonloppuisin alkaa olla enemmän hommia kuin arkena, ups. Talvilomalaisia nytkin saapumassa, kiva, mutta mulla muonitusta riittää.

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä tapetin valintaan! En ikinä varmaan itse osaisi päättää... on ihan LIIKAA vaihtoehtoja. Olen ihan toivoton jopa karkkihyllyllä :D

  Tavaraähkystä poden minäkin, vaikka kovin huono olenkin mistään luopumaan :/ Useampia laatikollisia on lähtenyt meilläkin varastoon (ja osa niistä pitäisi laittaa kirpparille myöhemmin), mutta vielä varmasti lähtisi lisääkin. Tärkeintä itselleni kuitenkin on, että tavarat löytyvät oikeilta paikoiltaan ja ovat järjestyksessä :)

  Kiitos ihanasta kommentistasi tyynypostaukseeni ja oikein mukavaa lomaa!! ;)

  VastaaPoista
 3. ihanaa lomaa sinne :)
  ja ei, ei tulppaaneihin voi kyllästyä!! :D mä niiin rakastan niitä!!

  VastaaPoista
 4. Majan Molla: Hah, noita päiviä NIIN odotellessa. nautihan varmasti ihanista vieraistasi :)

  Ho0: Kuulostaapa tutulta. Yleensä valitsen kaikkea.. mites tämän toteuttaisi tapettien kanssa. Joka seinään eri laatua ja vähän vielä sekaisin, hih!

  Sari: kiitos<3. Ihanaa, että muutkin rakastavat tulppaaneita. Mä en pysty niitä milloinkaan vastustamaan niitä. olisin häihinikin valinnut tulppaanin kukaksi, jos se olisi ollut mahdollista. Toinen ihanuus on Pioni. oih ja voih <3

  VastaaPoista