tiistai 31. tammikuuta 2012

Yksi pieni, mutta kovinkin tärkeä huone.

Mietiskelin tässä, että mitäs näytettävää teille keksin, kun mitään kovin kummoisia hankintojakaan ei ole tullut tehtyä ( Helmikuuta kuin kuuta nousevaa odotellessa ;)). No mutta.. meidän tuo weecee-sauna linjasto on täysin unohdettu. Saunan unohdin edelleen. Vaikka miten kameraa ja itseäni vääntelin, en onnistunut yhtään julkaisu kelpoista otosta loihtimaan. Mutta vessa.. Meidän vessa odottaa aikaa, jolloin kehtaan miehelle todeta, että sinne voisi tehdä vähän remonttia ;). Se on muutama vuosi sitten rempattu, mutta muutama juttu ei silmää miellytä. Ei vaikka miten yrittäisi asiaa ajatella ja sisustusta lisätä. Mutta oikeastaan, peruspositiivisella asenteella totean, että ihan kivahan se on.


Näihin tunnelmiin.. Mukavaa tiistaita :)

7 kommenttia:

 1. Siis niiiiin ihana vessa! Ei tuonne kyllä mitään remppaa tarvikaan tehdä: on niin suloinen ku olla ja voi <3

  VastaaPoista
 2. No mutta hei tosi kivahan tuo on!! <3
  Munkin mielestä oikein suloinen!:)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo hampaidenpesukyltti! :D Ihan mahtava! <3 <3 Ja hurrrjan kaunis wc muutenkin! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitokset teille <3. Niin, siis sinälläänhän tuo ei tarvisi remppaa, mutta kun.. seinät ja katto vähän maalia, sauna vähän maalia, uusi suihku.. oih ja voih, UUSI ihana putous suihku!!

  VastaaPoista
 5. Kiva blogi sinulla! Löysin tämän erään toisen blogin kautta. Tuo hampaidenpesukyltti on todella mainio, muistatko mistä olet hankkinut sen? :)
  -Laura

  VastaaPoista
 6. Laura: Tervetuloa vaan :). Toivottavasti tulet uudelleenkin! Kyltti on aika vanha jo ja silloin muutama vuosi sitten taidoin ostaa sen ihan Pick and Paystä. Täällä Porin moisessa on sellainen sisustuspuoti ( en tiedä onko muissa kaupungeissa), mutta sieltä kuitenkin.

  VastaaPoista
 7. Kiitos :) Täytyypäs katella netistä, jos vaikka jostain löytäisin kyltin. Tulen varmaan piipahtamaan blogissasi toistekkin :)

  VastaaPoista