keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

mä oon rekkamies..

Jos blogillani olisi tunteet, olisi se takuu varmasti kiukkuinen minulle. Niin heikosti olen sitä kohdellut. Mutta luajan kiitos sillä ei tunteita ole, joten.. Anteeksipyynnöt siis teille lukijani. Oli kuitenkin ihana huomata että tämän muutaman viikon hiljaisemman jakson aikana, olen saanut uuden lukijan. Tervetuloa siis.

Minulla työt on vielä ensi viikon monen sadan kilometrin päässä. Vaikka pääsen suht ajoissa päivittäin kotiin, olen illalla ihan puutunut autossa istumisesta. Ja kaiken lisäksi olimme ihan super mahtavissa häissä Oulussa asti viikonloppuna. Autosta on tullut siis toinen kotini. Tässä ollaan siis kuin rekkamiehiä, hih ;).

Kevät se sieltä lompsottelee tulemaan kuitenkin. Ihan super mahtavaa, että päivät pitenevät ja päivittäin olen saanut kirota, että aurinkolasit unohtuivat taas kotiin. Voi minä niin rrrrrkastan kevättä!!!

Ihanaa keskiviikkoa teille ihanaisille :)

7 kommenttia:

 1. Autot ne tuppaa välillä toiseksi kodiksi muuttumaan;)

  Aurinkoisia päiviä, kyllä se kevät nyt rupesi tulemaan:)

  ps. ihanat värit ed.postauksen mattoon tulee, odottelen loppuraporttia;)

  VastaaPoista
 2. Mä en tajuu miten mäkin aina vaan joka päivä ne saamarin aurinkolasit unohdan kotiin :)

  Ihanaa keskiviikkoa sinnekin!

  VastaaPoista
 3. Minultakin jäi tänään aurinkolasit kotiin ja kyllä sitä hiukan kiroilin, migreenivaivainen kun olen;) Mutta on se vaan ihan mahtava tunne, kun kuulee lintujen sirkuttavan ja jääpuikoista valuu vettä - kevät on tuloillaan!:)
  Aivan ihana valkoinen purkkiasetelma! Mukavaa viikon jatkoa sinulle!<3

  VastaaPoista
 4. mä taas voisin käydä potkaisemassa autooni toisenkin lommon :/ että mä vihaan sitä just nyt!!

  mutta onneksi on kevät, minäkin nimittäin rakastan sitä niiiiiin paljon!!!

  jaksuja rekkamiehelle ;)

  VastaaPoista
 5. Älä välitä, väkistenkin niitä blogitaukoja tulee. Se täytyy sallia meidän jokaisen :) - sekä lukijan että itse kirjoittajan. Itse ainakin blogiani kirjoitan aina vain silloin kun itsellä huvittaa ja on aikaa :D

  Auringosta olen nauttinut itsekin - IHANA, ihana KEVÄT <3

  Pärjäilyjä!! :)

  VastaaPoista
 6. Mä NIIN rakastan näitä kommentteja!! Olette niin super ihania <3.

  Jasmiina: Luvassa takuu varmasti postaus valmituneesta "kaunottaresta" ;)

  Cia: Mulla nuo aurinkolasit ja puhelin ovat aina kotona. Siis uskomatonta, miten aina huomaan matkan varrella, että vitsit. Tein taas sen. Aurinkolaseja en sentään viitsi lähteä hakemaan, mutta eräitä kilometreja olen ajellut puhelimeni vuoksi ;)

  Irmastiina: :)

  Heidi: Täällä mies kokee tuon auringon myös migreenin takia inhottavana. Tuo ei taida vahingossakaan unohtaa aurinkolasejaan päänsäryn takia.

  Sari: hah hah.. toivottavasti et ole kuitenkaan tehnyt moista tekoa ;). Mikäs teidän autoa vaivaa?

  HoO: Niinhän se on. Nyt kun työt ovat säännöllisempiä, huomaa että aikaa bloggailulle on tosi paljon vähemmän. Toisaalta yritän olla asiaa niin kovin ajattelmatta, kun sitten taas toisaalta saan tästä niin valtavasti energiaa, että haluaisin tähän enemmän aikaani panostaa.

  VastaaPoista