maanantai 19. maaliskuuta 2012

Hymy korvissa

Uusi viikko alkoi paremmalla tuulella kuin aikoihin. Ei haittaa edes vaikka pienin murunen on pikkuisen kipeä ja minun suunniteltu asioiden hoito päivä meni vähän uusiksi. Hierontaan sentään pääsen ja se on MAHTAVAA!! Tätä fiilistä ei minulta saa nyt haukata pois.

Tänään esittelen super oloissani meidän eteisen uusia tuttavuuksia. Äidiltäni varastin maton ja se on uupea. Minä niin tykkään noista kudotuista matoista. Tähän väliin voinen varmasti kertoa että vakaa aikomukseni on ollut tuoda teille näytille taannoin hehkuttelemani itse tekemäni trio. Mutta... se kun päätyi tuonne meidän kodinhoito/koiran hoito huoneeseen, niin onhan tuo meidän möhis jo ehtinyt oksentamaan sille. Ota nyt sitten kauniita kuvia moisesta ;). Pesun jälkeen lupaan esitellä tuon "kaunottaren", hih!

Olen myös onnistunut haalimaan uuden matkalaukun huuto.netistä. Ihanan pieni ja sopii passelisti noiden vanhojen päälle. Me like :). Minusta nuo vanhat matkalaukut ovat niin upeita. Harmikseni, niistä pyydetään ihan liian usein minulle liian isoja summia. Mutta kun ei tämänkään keräilyvimman kanssa pidä kiirettä, niin tekee ihan kivoja löytöjä. Ai ai, voin jo kuvitella miten upeita nuo ovat uuden eteisen kanssa. Tulisipa jo kesä, että pääsisi maalailemaan lattioita ja tapetoimaan.



Viikon jatkot teille :)

5 kommenttia:

  1. Oih miten kaunis eteinen :) Ja nuo vanhat matkikset ovat kyllä aivan ihania!

    Kivaa viikon jatkoa sullekin! :)

    VastaaPoista
  2. Olipa mukava postaus! Vanhat matkalaukut on aivan ihania, mutta tosiaan, maksavat nykyään monissa paikoissa maltaita. Oikein ihanaa viikon alkua sinulle!<3

    VastaaPoista
  3. Itsekin tykkään kovin noista virkatuista matoista. Tekisi mieli virkata kotiin toinenkin moinen :D

    Ja siis nuo vanhat matkalaukut ovat ihan upeita! Itselläni on kaksi kirpparilta löytynyttä, mutta ovat HARMILLISEN hyväkuntoisia :D Vaikkakin ihan kivoja niinkin...

    Mukavaa hierontahetkeä ja nautinnollista viikon jatkoa! Innolla odotan tekemäsi maton näkemistä :D

    VastaaPoista
  4. Vau, ihania! Mä oon kans yrittänyt metsästää tuollaisia, haluaisin makkariin yöpöydän virkaa toimittamaan kaksi - kolme vanhaa laukkua!

    VastaaPoista
  5. Cia: Ihana, kiitos. Eteinen on kyllä oikeasti aika murju. Ihanat vihaamani raavitut lasikuitutapetit ilostuttavat kyllä joka ikinen aamu, hih ;)

    Heidi: Se on vähän sama noiden matkiksien kanssa kuin muidenkin ihanien vanhojen tavaroiden. Harmittaa kyllä, kun oikeasti ihmiset maksavat tavaroista liikaa. Eihän silloin noikea hinta kohtaa millään tavalla. Ihana olet sinäkin :)

    HoO: Kyllä se minäkin vielä toisen virkkaan. olen vaan unohtanut miten se aloitus tehdään.. buahahah ;). <3

    Janina: Oi, onpa ihana idea.. yöpöytänä. Saanen varastaa ideapankkiini ;)?

    VastaaPoista