sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Kevätmielellä

Upea, mahtava, ihana aurinko. Onhan se sama aurinko teille kaikille näkyvissä? Jos tuosta ei saa energiaa, ei mistään! 

Oli ihanaa herätä tänä aamuna hyvällä tuulella. Pihalla haisee kevät.. sulava maa.. Hirveä lemu, mutta niin upeaa haistaa se ja ymmärtää, että kohti lämpöä mennään.

Löysin perjantaisella kauppareissulla aivan ihanat, mielestäni super keväiset lyhdyt. Ajattelin hakea vielä pari noita lisää eteisen portaisiin. Sinnekin vähän kevät ilmettä. Miehen naistenpäivänä tuomat keltaiset tulppaanit toivat ajatuksiin pääsiäisen. Pitäisi varmastikin laittaa jo kohta ruohot kasvamaan ja miettiä vähän millainen pääsiäinen meiltä tänä vuonna löytyy. Mämmiä. Sitä meiltä ainakin löytyy. Se on NIIN parasta kunnon kuohokermalla höystettynä. Ai ai!! Mitenkäs teillä, jokos on ruohot kasvamassa ja ensimmäiset mämmit maisteltuna?

8 kommenttia:

 1. Me taidetaan tänä vuonna viettää pääsiäinen pohjoisessa, joten ajattelin suosiolla jättää ruohot väliin kokonaan. Mutta narsisseja oon jo ostanut ja ne tuo ihanan kevätfiiliksen! :)

  VastaaPoista
 2. Onpa kyllä ihanat keväiset lyhdyt!:) Meillä ei ole vielä ruohot kasvamassa, mutta eiköhän ne voisi jo piakkoin kylvää:) Mämmiä ja pashaa on saatava myös joka pääsiäinen, ihan ehdottomasti!:)

  VastaaPoista
 3. Kivat lyhdyt oletkin löytänyt! :)

  Ruohot pitäisi kai pian kylvää. Hyvä kun muistutit! :D Narsisseja kävin eilen Ikeasta katselemassa, mutta olivat ihan ylikukkineita siellä... Joten täytynee kurkkia kukkasia toisesta kaupasta sitten. (Ja varmaan käydä siellä Ikeassa taas uudestaan..)

  Mämmiä maistellaan sitten melkovarmaan vasta pääsiäisenä. (Meidän perheessä siitä oikeastaan nautin vain minä - runsaalla kermalla...) Pashaa ajattelin kokeilla myös tänä pääsiäisenä väsätä ;)

  Mukavaa alkavaa viikkoa!! <3

  VastaaPoista
 4. Kyllä täällä melko keväisissä hurutuksissa mennään, on se vain ihana aurinko joka meidät villiksi tekee.
  Ilona

  VastaaPoista
 5. Janina: Katselin myös jokunen päivä sitten narsisseja. Taidanpa minäkin jo hakea moisia sisälle ja vähän uloskin :)

  Heidi: Mä en ole koskaan maistanut aitoa pashaa. Ystävän äiti tekee maailman parasta suklaalla höystettyä moista. Pitääkin toivoa että pääsee sitä tänäkin vuonna maistamaan :)

  HoO: Eipä meilläkään muut mämmiä syö kuin minä. Koitan nyt myös tämän viikon aikana saada nuo ruohot istutettua tai meillä on ruohoton pääsiäinen ja sepäs ei tule kuuloonkaan.

  Oo.. pitäisiköhän minunkin kuitenkin itse koittaa tuota pashaa taikoa.

  Ilona: Hurutuksissa.. hih, ihana sana :)

  VastaaPoista
 6. Hei Hanna-Riikka, saat minulta tunnustuksen kauniista blogistasi :)

  http://epsilonee.blogspot.com/2012/03/kauniita-blogeja.html

  VastaaPoista
 7. Heippa!

  Minullakin on blogissani sinulle jotain:)

  VastaaPoista
 8. Oo, ihanaa naiset. Rrrrkastan tunnustuksia. Tulen ilolla nappaamaan omani mukaan <3

  VastaaPoista