lauantai 31. maaliskuuta 2012

perhoset..

Jiihaa.. takatalvi vihdoin koitti. Selväähän se on, että sellainen sieltä tulee joka vuosi. Niin, että mitä aikaisemmin, sitä parempi ;). 
Meidän vakaana aikomuksena oli viettää päivä pihalla ja laittaa pihan kevätkuntoon. Leikkailla oksia ja grillailla.. No mutta, eihän tuolla lumessa viitsi tarpoa. Siivoillaan nyt sitten sisällä ja toivotaan, että huomenna olisi maa jo lumesta vapaa ja ilma parhain mahdollinen.

Mieli on jo kovasti kesäinen. Eilen sovittelin jo shortseja ja ihanat kesämekot huutavat jo lujaa tuolla vaatekaapin perällä. Muutenkin mieli alkaa selkeästi piristymään. Aamulla olen aikaisemmin hereillä kuin kukaan.. ja illalla unten mailla ensimmäisenä, heh! Se on kuitenkin ihan mahtavaa.. Ehtii tehdä vaikka mitä ja minään aamuna ei ole tullut kiire töihin.

Perhosetkin lensivät meille.Hirmu paljon ihania arvontoja blogeissa ja ihan innostuin, että pitäisiköhän minunkin. Vaikka 60 lukijan kunniaksi. Olkaahan kuulolla. Tiedossa keväinen arvonta lähiaikoina :)
Mukavaa lauantaita :)

4 kommenttia:

 1. Johan on kauniita perhosia, mistä ollenkaan on teille tuollaiset ihanuudet lennelleet?

  VastaaPoista
 2. Ihanat perhoset on´vatkin teille lennellyt...☺

  VastaaPoista
 3. Noita perhosia minäkin ihailin, tosi kauniita!
  Täällä on pihassa ja rannassa puoli metriä lunta eli pihahomiin ei ole kiire. Tuuli on ollut niin raakaa, että ei paljon ulos tee mieli, vaikka aurinko paistaakin.
  Hyvää lauantai-iltaa sinne!

  VastaaPoista
 4. Perhoset ovat liidelleet meille tuolta Tiimarista. Askartelumateriaalireissuilla tekee useinkin kivoja löytöjä. Mun mielestä Tiimarissa oli muutenkin tosi paljon kivoja pikkuisia sisutusjuttuja. Suosittelen käymään :)

  VastaaPoista