sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

ihanat kamalat mariskoolikopiot ;)Olen koittanut vähän saada tuota kevät siivoa aikaan.. tooodella huonolla menestyksellä. Henkilökohtainen elämä.. sen ilot, surut ja metkut ovat vieneet paljon energiaa. Aurinko kuitenkin paistaa ja olen varma, että pian taas jaksan hymyillä ja olla onnellinen tästä hetkestä. 

Olen kuitenkin jaksanut jopa shoppailla.. hmm ;). Löysin työkaupunkini halpakaupasta ihan megahalvalla Mariskoolin surkeita kopioita. Aluksi niitä naureskelin, mutta illalla kotona sainkin vision ja loppujen lopuksi hain niitä 12 kappaletta meille jälkkärikulhoiksi. Kun joskus löydän paremmat, niin teen näistä jotain muuta. Loppujen lopuksihan noista voi loihtia vaikka mitä. Samalla keittiön vitriini sai vähän uutta järjestystä. Hassua, miten yhden vitriinin sisustuksen muutos vaikutti koko keittiöön. Vai onko se vain minun mielessäni ;)


Eilen ostin ohrat ja mullat.. jos tänään saisi meillekin jo vähän pääsisäistä kasvamaan :). 

Ihanan aurinkoista sunnuntaina. 

6 kommenttia:

 1. Tuo keittiö kaapisto on kyllä kaunis!

  Niin, pääsiäinenhän on oliko nyt kolmen viikon päästä... lähellä...:)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kaapisto sisältöineen, jäin oikein tuijottelemaan mitä ihanuuksia siellä on :))

  VastaaPoista
 3. Hei, mutta nuohan on ihan megahyvät jälkkärikulhot!!! Astetta luksuksempia :D

  Täälläkin koitetaan tehdä "sitä lopullista" kevätsiivousta (siis tavaroiden karsimista yms.), jospa varaamani kirppispöytä (parin viikon päähän) saisi vihdoin 'liikettä niveliin' ;)

  VastaaPoista
 4. Irmastiina: Kiitos ihana :). Totta tosiaan, sieltä se pääsiäinen vain tulla tupsahtelee.

  Jasmiina: Hah, ja poistins ieltä huiman määrä tavaraa. Hassua miten nuo kaapit.. vitriinitkin, kummasti täyttyvät tavaralla ;)

  HoO: Kiitos, mustakin tuo tuntuu ihan kivalta idealta oikeastaan. Pitäisiköhän munkin varailla pöytää kirppikseltä. Ei hassumpi idea.

  VastaaPoista