keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

ihananihana pieni sänkyinen

Huh.. ihanakamala urakka, siivous, onnistuneesti takanapäin. Voitte kuvitella miten hienolta meillä näytti, kun imuri oli viikon ollut komerossa.. koira perheessä!!! Aurinko vielä kiitollisena päivittäin osoitti, miten olisi aika ehkä tehdä jotakin. Mutta välillä pitää vähän ontua tämä siivoaminenkin. Näyttääpähän taas koti katselemisen arvoiselta. Ja arvostaakin enemmän kun on hetken ollut vähän likaisempaa, hih ;)!

Tuli mieleen kun juniorin huonetta siivoilin, että enhän ole ollenkaan esitellyt meidän pikkumiehen uutta sänkyä. Kovan taiston huuto.netissä kävin tästä, mutta silti hinta pysyi naurettavan alhaalla. Odotettavissa oli siis jotakin todella huonokuntoista. Kuvista näin kuitenkin potentiaalin. Loppujen lopuksi olin tosi positiivisesti yllättynyt. Eihän tuo nyt ollutkaan niin huonossa kunnossa, mitä olettaa saattoi. Muutama lauta ja naula niin avot.  Minut tuntien ei varmasti yllätä, että maalausta en malttanut odotella, vaan käyttöönhän tuo oli heti oitis saatava. Kesällä sitten hiominen ja maali päälle. 
Äiti on taas onnellinen. Tosin poikakin näyttää nukkuvan oikein hyvät unet moisessa :). 

Ja hiphop narsissien kimppuun. Katsotaan mihin tiensä löytävät. 

3 kommenttia:

  1. Ihana, ihana, IHANA sänky!!! Minun silmään näyttää kuvissasi todella hyvältä noinkin! Meänkin pitäis pojalle alkaa katselemaan uutta sänkyä, ja (yllättäen!) jostain vastaavasta ihanuudesta olen itsekin haaveillut <3

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana sänky! :) Omassa blogissani on tunnustus sinulle, käyhän kurkkimassa :)

    VastaaPoista
  3. Kaunis sänky, varmasti oli huutotaistelun arvoinen :) ja kyllä kelpaa nukkua;)

    VastaaPoista