keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Ajlajk

Täällä makoilen edelleen sängyssä. Maanantai iltana kävin pyöräilemässä. Talvi ja metsäpolun rikkinäiset pitkospuut yllättivät tämän pyöräilijän. Etupyörä tipahti rikkinäisiltä pitkospuilta ja tökkäsi hankeen. Sen verran liukkaasti lensin pyörän satulasta, että onnistuin kopauttamaan pääni viereiseen koivuun. 10 minuutissa olin jo uudelleen pyörän päällä ja ilta meni kotona vain vähän hämmästellessä silmäkulmassa tapahtuvia muutoksia. Eilen töissä alkoi pääsärky ja huono olo. Sen verran kipeäksi olo muuttui, että suuntasin varuiksi lääkäriin. Tärähdyksellä selvisin, mutta nyt on kokemusta siitä, miten helpolla sitä päänsä saa kolautettua kipeäksi. Eilinen menikin sitten nukkuessa. Nyt on silmä ja poskipää mustana ja pää hieman normaalia enemmän tärähtänyt. Niskoissa tuntee myös kopauksen seuraukset. Särky on hellittänyt onneksi eilisestä, mutta otan vielä muutaman päivän vähän rauhallisemmin. Ja kerrasta opin asian mikä olisi pitänyt olla itsestään selvyys jo pyöriä ostaessa. Ilman kypärää en enää polje metriäkään! Aika halpa henkivakuutus tuo kypärä kuitenkin. On ollut lapsille aika opettavaista katsoa minun naamaani. Jopa 13-vuotias totesi aika pokerina, että ei niitä kypäriä varmaan turhaan ole tehty.

Mutta se siitä polkemisesta. Tyttären kanssa napsittiin jokunen aika sitten urakalla valokuvia toisistamme ja niiden siivittämänä päivän aiheeseen. AJLAJK!

                                                                                          * * *

Bongasin jokunen aika sitten ruotsalaisen Ajlajk-nimisen vaatemerkin. Katselin heidän jumpsuitiaan sillä silmällä ja mietiskelin, että raaskinko moisen ostaa. Tuleeko sille käyttöä ja millainenkohan se on minun kropallani. Sitten sattui hauska sattuma ja näin Facebookin kirppiksellä juuri kokoiseni myynnissä. Haalari oli myyjän mukaan uudenveroisessa kunnossa, joten menin ja rohkenin ostaa tuon häneltä pois.

Malttamattomana odottelin muutaman päivän postia ja kun paketti vihdoin saapui, rakastuin haalariin ensi silmäyksellä. Toki tuo on melko "antavahko" minun tyyliini, mutta saahan sinne alle laitettua toppia.
En malta odottaa, että kesä saapuu. Liekö tässä minun tämän kesän lempparivaate. Laittamalla hakusanaksi googleen tuon ajlajk jumpsuit, löydät ihan oikeita mallikuvia puvusta. Tämä oman elämänsä supermalli on kuitenkin parikin astetta lyhyempi ja vartalon mittasuhteiltaan hieman pehmeämpi kuin nuo virallisten kuvien mallit. Joka tapauksessa haalari on IHANA! sekä mallien päällä, että minun!

Näihin kuviin ja tunnelmiin tänään. Ulkona taas super hienoa ilma. Sen verran pitää minunkin itseäni levosta huolimatta ulkoiluttaa, että koira pääsee ulos. Oikein ihanaa tätä päivää ja varokaa liukkaita kelejä!

2 kommenttia:

 1. Hui kauhistus mitä sinulle sattui. Heti tuntui pieni pisto itsellänikin, joka poljen läpi talven tuolla liukkailla teillä ja ilman kypärää :(
  Tuo jumpsuit on kyllä aivan ihana ja luulen, että tuo malli sopisi tällaiselle pullukalle täti-ihmisellekin.
  Mukavaa pääsiäistä sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä yllättävän kova tälli. Ei oikein itsekään aluksi tajunnut. Kyllä Outi sunkin kannattaa kypärää vakavasti harkita! Ikinä ei tiedä miten päänsä kolauttaa ja nytkin kropan sain hallittua, mutta pää kait painoi niin paljon, että vauhti ei vain niskoissa pysähtynyt.

   Malli on kyllä ihana! Uskon, että sopii aikamonelle mallille!

   Ihanaa pääsiäistä sinulle 😘

   Poista