sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Pirttipenkki

Sunnuntaita. Miten kiva viikonloppu takana. Oikeastaan ihan koko viikko on ollut hyvä. Paaaaljon töitä, ystäviä ja rentoutumista. Touhuamista lasten kanssa, miehen kanssa kahdenkeskistä aikaa ja ennen kaikkea aikaa itselle. Kelpaa!!! Mitään supererikoista ei ole tapahtunut, mutta liekö tämä kevätaurinko saanut taas mielen pirteäksi.

Tänään käytiin lenkkeilemässä meren äärellä Halssissa täällä Pihlavassa. Kamerakin oli mukana, joten koitan saada ensi viikolla postauksen siitä tehtyä. Teki todella terää raitis ilma. Eilinen kun meni vähän happea puhallellessa perjantaisen "Maarianhaminan pyörällä valloitus"- suunnittelu illan jälkeen :D.  Rankkaa tuo suunnittelupuoli..

Nyt kuitenkin nappasin teille kuvia vähän täältä kotoakin. Ihan vain, jottei tuo sisustuspuoli pääse unohtumaan ;).

Etsiskelin tosi pitkään meille sängynpäätyyn vanhaa penkkiä. Mistään sellaista ei ole tullut vastaan, joten luovutin ja ostin pirttipöydän penkin. Halvalla kun sai. Maalasin sen kalkkimaalilla ja avot, siitähän tulikin ihan kiva. Toki edelleen haaveilen siitä oikeasti vanhasta penkistä, mutta tämän kanssa jaksaa nyt vähän paremmin odotella. 

Olohuoneesta siirsin tummat verhot tänne makkariin. Kivasti tuo sitä ilmettä muutoin vaaleaan huoneeseen. Pitkäänhän täällä oli sellaiset vaalen vihreät, joten vaihtelu tekee todella terää. Niin ja kait noita verhoja silloin tällöin pitää pestäkin. Tosin keittiössä meillä on ollut jo kolmisen vuotta putkeen samat verhot. Veikkaan, että kohta ne ei enää ole joustavaa materiaalia.. :D

Minä taidan jatkaa hiljaisuuden kuuntelemista. Aika harvinaista nykyisin tässä talossa. Oikein ihanaa tätä iltaa.

Hanna-Riikka

2 kommenttia:

 1. Penkki näyttää tosi kivalta tuota mustaa sängynrunkoa vasten.
  Ihanan hiljaista sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja musta on ihanaa kun sai lisää tasoa minne laskea tavaroita 😁. Ihanaa sunnuntaita 😘

   Poista