tiistai 13. syyskuuta 2011

Eteisessä tapahtuu.. ehkä ensi keväällä ;)

Tänään ajattelin kuvata teille meidän eteistä. Eteinen ja kodinhoitohuone ovat ainoat huoneet, jotka vielä odottavat remppaa. Molemmat huoneet ovat paketoitu mun inhoamallani lasikuitutapetilla. Yäk yäk!! Viime syksynä katsoin jo valmiiksi eteiseen tapetit ja paneelit, mutta mutta... Mies sai idean miten pikku eteinen kokisi vähän myös muodonmuutosta. Se oli kuitenkin niin iso muodonmuutos, ei ihan pelkkä tapetointi, että idea odottaa edelleen toteuttajaansa. Toisaalta en vielä saanut miestä täysin innostumaan puolipaneelista, joten ehkä senkin takia tämä odotuttaa. Ja nyt kun tuo koiranpentu tuli päiviämme ilostuttamaan, niin olen ollut onnellinen ettei tullut tuota lattiaa vielä valkoiseksi maalattua. Saas nyt nähdä... ehkä keväällä!!

  
2 kommenttia:

 1. Mikä määrä ihanuuksia, upeaa! Selvästi upeat puitteetkin saada ihanuudet esille.
  Paljon näkyy saman tyyppisiä aarteita kun minultakin.
  Täällä tekee sitkeillä kiertelyillä löytöjä kirppareilta mutta pakko myöntää että hitaasti. Mun aarteet on tosi pitkän ajan keräämisen tulos. Nyt alkaa olemaan kasassa kausteet ja liki kaikki muukin enään puuttuu vaan se unelmien koti=)
  Mummu-Ruusunen (joka lähtee maalaus hommiin)

  VastaaPoista
 2. Mä taidan olla vähän malttamaton näiden keräämisten kanssa. Olen yrittänyt opetella malttia vanhojen esineiden kanssa. Uskon että kun riittävästi jaksaa odotella, hyvää tulee esiin. Ja näinhän on muutaman kerran käynytkin. Hyvä esimerkki nuo minun ostamat lasten rattaat. Voi miten olin niitä kaivannut...

  VastaaPoista