tiistai 27. syyskuuta 2011

Yläkerran käytävä.. tuskaisen pohtimisen väliaikaistulos

Olen tässä jo pidempään tuskaillut hikikarpalot otsalla meidän yläkerran kanssa. Sieltä löytyy kaksi suurta ja vielä suurempaa huonetta, jotka nuo vanhimmat lapset ovat valloittaneet. Portaiden päällä on heti huone jonka kautta kuljettiin ennen toiseen huoneeseen. Vessakin löytyi tästä huoneesta. Alkuun esikoinen oli siinä huoneessa, mutta... häiriintyihän tuo, kun pikkusisko jatkuvasti, jo vähän tahallaankin kulki pojan huoneen läpi. Päädyimme siis siihen ratkaisuun että huoneet rempattiin ja vaihdettiin. Miehen ideasta teimme myös väliseinän tuohon etummaiseen huoneeseen.

Nyt siellä siis kulkee käytävä jossa on neidin vaatehuone ja wc, mutta..... Tuo tapetti mikä oli alkuperäisesti pojan huoneessa, on sen verran upea että minähän en siitä halunnut luopua. Pohdin, etsin... pohdin ja etsin siihen sointuvaa tapettia tähän uuteen seinään. Valkoinen seinä odotti kuukausia tapettia. Kun en enää jaksanut katsella tyhjää seinää, niin lykkäsin siihen väliaikaisesti ikkunoita ja tekstin. Kelpaa nyt hetken odottaa. Ensimmäinen kerta kun oikeasti oikeasti mulla ei ole mitään hajua mitä siihen haluan. Toisaalta joku täysin erilainen tapetti voisi tehdä hauskan kontrastin, mutta toisaalta.. Pidän vanhan tapetin vanhasta ja harmonisesta tunnelmasta. Haluaisin oikeasti löytää sille sopivan parin.

 Ikkunat ovat ihan super hieno löyty huuto.netistä. Miltei ilmaiseksi matkustivat meille ja odottivat melkein vuoden että niille löytyi joku paikka.  Rappukäytävään olen koonnut kuvakollaasia... vähän vajaan näköinen, mutta keskenhän se on. Eilen juuri tilailin lisää kuvia. Katsotaan jos viikonlopun Turun reissulla ehtisi Ikeaan hakemaan kehyksiä.


1 kommentti: