lauantai 24. syyskuuta 2011

viikonlopun kuulumiset

Hui, onpas luvattoman pitkä tauko näin aloittelijan ja uuden blogin pitäjän kirjoittelussa. Yövuorojen jälkeen jatkoin aamuilla ilman vapaa päiviä. Voin kertoa että illat on ollut melko sumuisia. Mutta kyllähän tämä tästä. Tänään jo ansaittu ensimmäinen vapaa päivä.

Pedit on ollut meillä melkein koko viikon petaamatta. Mä olen siellä nukkunut päivät, mies yöt... mitäs sitä turhaan petailemaan siis. Eilen nautiskelin puhtailla petivaatteilla.. voi miten hyvin nukuin tämän viikon rasitukset pois mielestä :)Eilen lämmiteltiin jo makuuhuoneen takkaakin. Kovasti vaan alkaa ilmat viilenemään ja vanha puutalo kaipaamaan lämpöä sisäänsä.

Kävimme aamulla visiitillä katsastamassa 4 päivää vanhan kummipojan. Voih, hän oli äärettömän ihuna. Niin ihuna. Vastasyntynyt lapsi on niin hauras.. sellainen näky, että voisin tuijotella tunti tolkulla ja unohtaa muun maailman.


Meillä vietetään tänään iltaa miehen perheen parissa lasten kanssa ja ilman. Mukavaa vaihtelua arkeen :). Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Ei kai missään sanota että jokapäivälle pitää uusi postaus tulla=)
  Ihanat vuodevaatteet! Rakastuin, mun lemppari kuosi no. 1 palloja vaaleansinisellä pohjalla.
  Pienokaiset on niin lutusia, lokakuun lopulla (muistaakseni vai olikohan vasta marraskuulla...)on meillekkin tulossa uusi perheenjäsen kun kaksosistani nuoremman perheeseen syntyy kolmas lapsi. Pääsee pientä ihailemaan ja sylittelemään.
  Hyvää viikonloppua toivotteleepi
  Mummu-Ruusunen

  VastaaPoista
 2. No niinhän minunkin lempparikuosi ehdottomasti tällä hetkellä palloiset. Nämä petivaatteet kun tapasin, niin ostettavahan ne oli... vaikkei sitä tarvetta juurikaan ollut ;). Sinulle ei kovin kauaa sitten mene kun pääset pikkuruista nuuskuttelemaan. Mukavaa sunnuntai iltaa sinulle!

  VastaaPoista