sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Meidän keittiössä

Aivan kerta kaikkisen mahtava ilma ulkona. Tämä on syksyssä parasta aikaa.. harmi että yleensä kestää niin älyttömän vähän aikaa. Sadetta kyllä piisaa.. eikä siinäkään mitään pahaa ole. Päinvastoin. Sade ilma ulkona, sisällä kynttilät ja takka. Ai ai... ihanaa!! Mutta kun sitä sadetta tuntuu usein riittävän vähän liiaksikin.

Kuvailin vähän meidän keittiötä. Keittiöön meidän ei tarvinnut tehdä remonttia. Keittiö on niin vienyt mun sydämeni ja itse asiassa, se oli ensimmäinen mihin kiinnitin huomion ja rakastuin. Ihanaa mummolatunnelmaa. Tosin pelkään että ajan myötä kyllästyn tähän "erilaisuuteen". Mutta sittenhän voi tehdä muutoksia. Jotain pientä on ajatuksissa ollut jo nyt. Yläkaapit haluaisin pois ja avohyllyt tilalle. Olen koittanut sopivia hyllyjä löytää, mutta vielä ei ole tullut vastaan. Etsintä siis jatkuu...

Lämmintä sunnuntaita toivottelen täältä

2 kommenttia:

  1. Minä en kyllä noista yläkeepeista luopuisi millään, aivan ihanat! Kaikenlaisia ihanuuksia kaapeista näkyy kauniisti.
    Hyvää sunnuntaita toivottelen kaaoksen purkujen keskeltä. Perjantainna siivosin ulkokuistin ja aloitin pihaa, eilen pikkutuvan josta illan päälle muutama kuva luvassa ja tänään olen siivoillut pihaa ja ommellut. Huomenna varmaan jatkan nuorimmaisen huoneen huoneesta jossa ei ole kaaos vaan kaatopaikka=)
    Mummu-Ruusunen

    VastaaPoista
  2. Nuo vitriinikaapit saatetaan pitää.. ainakin iso. Pieni saatetaan joutua poistamaan uuden jääkaapin tieltä. Mutta lähinnä ajatuksissa on ollut tiskikaapin poisto. Sinähän oletkin ollut ahkera.

    VastaaPoista