tiistai 6. syyskuuta 2011

Syksy
Hrrr.. tänä aamuna sitten ilmeisesti se syksy alkoi. Sen verran vilpoinen oli, että kaivoin kesän jäljiltä villasukat jalkaan ja laitoin ilmalämpöpumpun päälle lämmittämään hiljalleen.

 Lehden haku reissulla nappasin kuvat meidän kesän viimeisistä kukista. Muratti näyttää jo kovin epätoivoiselta... liekö syynä kuitenkin kastelijan laiskuus. Viime vuonna nimittäin meidän muratti vilkkui iloisena vielä hankienkin alta!

Kesän viimeinen auringon paiste lienee meitä sen verran huijanneen, että täällä rohistaan porukalla. Onneksi tänään kuitenkin vapaa päivä, joten hyvää aikaa istua hyvällä omalla tunnolla sohvalle, minimuru kainaloon ja huilailla.

Mukavaa päivää


3 kommenttia:

 1. Mukavan näköinen pellavapää pikkumies=) Noista parista kuvasta voi päätellä että sama ihana tunnelma teillä jatkuu ulos astikka.
  Kiitoskest käynnistäsi blogissani. Minäkin olen Halpa-Hallista hippuillut pöytä tabletit ostavani mutta kun vaihtoehtoja on kahdet... pitäneeköhän ostaa molemmat
  Mummu-Ruusunen
  Ps. Täällä on upea ja lämmin aurinkoinen päivä, hieman kyllä tuulee

  VastaaPoista
 2. Huomasin viellä että olit kysellyt virkattuja mattoja niitä löytyy vanhasta blogistani
  http://www.haaveiluja.vuodatus.net/blog/2935576/myyavana-virkattuja-mattoja/
  Myös se iso valkoinen tilaustyö matto joka on postauksen viimeisenä on myynnissä ja mahtaa löytyä viellä muutama lisääkin, jätä sp osoite se ei näy kun minulle jos jostain kiinnostut
  Mummu-Ruusunen

  VastaaPoista
 3. No, mutta tottakai ostat molemmat tabletit :). Täällä tuli nyt iltaa kohden myös hieno auringon paiste, joskin myös tuo tuuli vilpostaa melkoisesti. Me asustellaan liki merta, niin meillä sattuu tuulemaan aina.

  VastaaPoista