torstai 15. syyskuuta 2011

maalari maalasi..

Mä innostun aina maalaamisisprojekteista vaikka oikeastaan lievästi sanottuna inhoan maalaamista. Pikku jutut menee, mutta isommat ovat vähän tuskaisempia mielessä. Keväällä päätin maalata keittiön pöydät ja tuolit. Ihan kolme tuolia kuudesta olen tähän mennessä maalannut ;). Toisaalta musta tuo eriparisuus on ihan kiva. Mutta mutta.. tänä syksynä hoidan homman loppuun. Pöytää ei koskaan tarvinnutkaan maalata kun ihana mieheni siihen päälle vanhempiensa rakennukselta haetuista laudoista rakensi uuden pöytälevyn. Valkoisella lakalla vain pari kertaa sutaisin. Hieno!!!!

Tuolien lisäksi uutta maalia pintaan odottaa pojan huoneessa hylly. Pitäisiköhän luvata julkisesti että nämä kiiltelevät uuden maalin alla ennen joulua... ;)

Tjaaa.. meidän suunta tänään on viimeisillään olevan ystävän luo. Hieman valamaan uskoa, että yksikään lapsi ei ole tuskaisesta loppuajasta huolimatta syntymättä jäänyt. Ties vaikka visiitti jäisi viimeiseksi ennen syntymään. Se olisi kyllä mukavaa. Vastasyntynyt lapsi on upein asia mitä maailmassa voi olla.

2 kommenttia:

  1. Vau mikä pöytä! Eikä tuolit tosiaan ole "eriparisena" yhtään pahan näköiset. Auttaa muuten tuo julkinen lupaus, mullakin menossa toisen lipaston maalaus. Ekku vaan ei onnistunu valkoiseksi kun vanha sellakka tulee eina vaan läpi. Viikonlopun aikana varmaan kerkeen jopa ne kuvata esille.
    Mummu-Ruusunen

    VastaaPoista
  2. Ojentaisin blogillesi ruusuja tunnustuksen kera jos sen noudat blogistani
    Mummu-Ruusunen

    VastaaPoista