perjantai 13. tammikuuta 2012

Haastehaastehaaste

Muutama päivä sitten sain Usvan Sarilta haasteen. Ideaan listata 10 viime vuoden  parhainta, hauskinta, ihaninta, kamalinta mutta mieleenpainuvinta muistoa ja tapahtumaa vuodelta 2011. Sekä toiveita, odotuksia ja miksei lupauksia vuodelle 2012.

Juniorin sairastellessa ja näin ollen pakollista vapaa päivää viettäessä siihen on nyt aikaa. Joten täältä palaa


1. Häät! Naimisiin meno oli kyllä yksi elämäni kohokohdista. Häät suunnitteluineen kaikkineen oli upea kokemus. Toista kertaa moiseen rumbaan en lähtisi, mutta on kyllä upeaa katsella kuvia ja muistella sitä upeaa fiilistä.

2. Toisena mieleen viime vuodelta muistuu neidin koulun aloitus. Kyllä sitä äiti taisi muutaman kyyneleen tirauttaa, vaikka jo toinen lapsi koulun penkkiä kuluttamaan lähti. Jotenkin vain tuo neitokainen on ollut niin minun vauvani <3

3. Olen tehnyt ihan super hienoja löytöjä halvalla meidän kotiin. Hiljalleen kotini alkaa näyttämään enemmän siltä, miltä haluan, kuin siltä mikä se on välttämättömästi ollut ennen löytöjen tekoa. Näin tavoitteeni vanhoista huonekaluista toteutuu. Toisaalta kiirehän on vain pahasta, joten pikku hiljaa tässä hommassa edelleen edetään.

4. Niilo. Ah, tuo ihana möhömahaisemme. Mahakaasuineen kaikkineen tuo ihana valloittava otus on vienyt meidän kaikkien sydämet. Äidillä on syy päivittäin käydä ulkoilemassa ja muuta perhettä tuo vain ilahduttaa olemuksellaan.

5. Niilo. Ah, tuo ihana tuholaisemme. Portaat kiittää, ulkoilukengät kiittää, pehmolelut kiittää, listat kiittää, huonekasvit kiittää, kännykkä kiittää, kaukosäädin kiittää ja ylipäätään kaikki lelut kiittää!!

6. Ystävyys. Vuosiin, meidän tuli vietetty aikaa ystävien kanssa aikaisempaa enemmän. Edes välimatkat eivät olleet enää esteinä näkemiselle. On ollut upeaa huomata miten mahtavia ihmisiä ympärilläni on. Niistä pidän kiinni kynsin ja hampain!

7. Uuden ystävän menehtyminen. Meidän ystävyys oli vasta aluillaan. Kaunis mieli katosi ja suru on ollut valtava. On ollut todella rankkaa luopua jostakin, johon olisi halunnut antaa enemmän ja jonka tunsi  olevan niin lähellä jo muutaman keskusteluhetken jälkeen.

8. Parisuhde. Olen ollut niin valtavan onnekas, että olen löytänyt rinnalleni rakkaan ihmisen, joka jaksaa mutinani ja jupinani. Jaksan edelleen päivittäin ajatella miten onnekas olen. Parisuhteeseen lupaan myös antaa tänä vuonna aikasempaa enemmän aikaa.

9. Lapset. Olen onnistunut mielestäni oikeinkin hyvin kasvatuksessani. Omistan universumin ehdottomasti parhaimmat, kauneimmat ja rakkaimmat lapset <3

10. Uusi työpaikka. Vielä vuoden viimeisten päivien kunniaksi sain tietää saaneeni uuden työpaikan. Lupaankin oikein ahkerasti tehdä töitä koko vuoden.

Ei hassumpi vuosi oikeastaan. Mukaan haluaisin haastaa Hyvää ja kaunista blogin Maanvaivan, Pinkin työhuoneen Marian sekä Suurperheen arkea blogin Sarin. Mielelläni lukisin myös muiden mietteitä. Ottakaahan siis haaste vastaan muutkin :)

Meillä aletaan valmistelemaan pikkuruisia karkkipusseja illan nuutipukin päivää varten. Meidän iso mies kohta 11 vee, ilmoitti olevansa moiseen puuhaan liian vanha ja kertoi menevänsä illalla bileisiin. Ohhoh, minulta on tainnut jäädä pari vuotta väliin ;). Nia-Riikalle pitäisi nyt keksiä jotakin lämmintä värmettä. Viime vuonna meillä mentiin noita-akka linjalla. Nyt tuo yritti matkia isoveljen viime vuoden linjaa, munamiestä. Jos nyt kuitenkin keksitään jotakin muuta. Oikein hyvää nuutipukin päivää teille ketkä moista vietätte ja muuten vain ihanaa viikonloppua kaikille :).

2 kommenttia:

  1. HIh, hauskasti kirjoitettu.. Voi Niiloa! Meillä samanmoisia kokemuksia! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos tästä! <3
    Nyt on vähän niinku pakko kaivaa viimevuoden tapahtumakalenteri esiin :)

    VastaaPoista