sunnuntai 8. tammikuuta 2012

lorvikatari..

Huhuuu.. Totuttua hiljaisempaa on ollut täällä blogissa. Viikko on ollut ihan uskomaton. Niin upea ja samalla hullun raskas. Viikonloppu tuli paikkaansa. Olen nukkunut, nukkunut ja tainnut vähän nukkua. Upeat ilmat ovat toki vähän saaneet ulkoilemaankin, mutta hitto vie miten on väsyttänyt. En muistanutkaan miten väsyttävää puuhaa kaikki uusi on.

Meillä kodissa ei tapahdu tällä hetkellä mitään. Ei niin yhtään mitään. Noh, yhden kukan siirsin kakluunin vierestä pois kuihtumasta. Siinä se. Ideoita kyllä on ja toivottavasti niistä saan teille postailla kohta puoliin. Meidän sänky saa vihdoin sängynpäädyn ja neiti kokonaan uuden sängyn. Äitiäni taivuttelen virkkailemaan meidän olkkariin maton. Ihan vielä en ole toimessani onnistunut, mutta mutta. Olen tottunut saamaan tahtoni periksi, hih ;). Niistä sitten lisää, kun on jotain kerrottavaa.

Pihalla oli tänään aamupäivällä ihan mieletön ilma. Pakkasta 8 astetta ja pikkuisen aurinko pilkisti.. ai ai. Sydän ja mieli lepää. Talvi vihdoin siis saapui :).


Oikein ihanaa sunnuntaita  teille. Lähdenkin tästä blogikierrokselle, kun siihen vihdoin on aikaa ja energiaa :)

4 kommenttia:

 1. Voi miten kauniita kuvia!! Ei sitä aina tarvitsekaan tapahtua, luonto tarjoaa muutoksia ihan pyytämättäkin:) Meillä on täällä niin kauhea hyrskynmyrsky olohuoneen syvennyksessä, että en voi ottaa mitään kuvia vielä. Täällä siis tapahtuu, mutta hitaasti;)
  Mukavaa sunnuntain jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia! Ihanaa sunnuntaita myös sinulle!

  VastaaPoista
 3. Heidi: Meillä odottaa moinen sekasorto myös. Kauan odotettu eteisen remppa taitaa vihdoin onnistua :). Kiitos taas kun jaksoit käydä kurkkimassa <3

  Katariina: Kiitoksia :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan blogin täältä löysin:))

  VastaaPoista