perjantai 20. tammikuuta 2012

kukkuu

Huh, ihanaa vikonloppu :). Kovaa on sopeutua "säännölliseen" työviikkoon. Viisi töitä ja kaksi vapaata. Vapaat kun ovat ennen olleet miten sattuu. Illat ovat nyt menneet perheen kanssa. Sekin niin ihanaa herkkua, kun pääsääntöisesti aikaisemmin työt ovat olleet iltaisin. Mutta enköhän tästä uuteen jo pian sopeudu. Tämä viikko on mennyt jo paaaljon paremmin ja väsymys on alkanut helpottamaan.

Meidän neidin uusi ilme huoneessa on vihdoin valmistunut. Neiti jaksaa joka päivä kiitellä, niin kovasti tykkää isomman tytön ilmeestä. Ja kyllä mielestäni onnistuin silti pitämään ilmeen sellaisena hempeänä mistä tykkään. Vähän mustaa.. vähän tummaa puuta. Paaaljon valkoista ja vaaleanpunaista. Kivasti sopusoinnussa. Maalisutia en sitten kuitenkaan aiotusti heilutellutkaan. Yläkerran eteisen kaappi kun sattui olemaan samaa sävyä neidin uuden sängyn kanssa, niin riitti kun vähän mööpeliseerasi. Katsotaan kesällä uudelleen asiaa, kun pihallakin voi maalailla.


Seinällä olevaan vanhaan lokerikkoon pitää nyt alkaa jo vihdoin keräilemään jotain muutakin, kun sellaisia leluja, joilla neiti leikkii. Niin kovin kovin tyhjältä näyttää aina. Ja silmä kaipaa selkeästi vähän värittömämpää maailmaa.

En ole koskaan liiemmin pitänyt tummista puukalusteista, mutta jotenkin huone on silti kiva, vaikka tumma onkin. Lattiaankin natsasi hyvin nuo kalusteet. Komeat unet kuulemma sängyssä saa :). Tällä ilmeellä on hyvä jatkaa jonkin aikaa.

Yritän kovasti saada itseäni siivoamaan nurkkia. Huomenna vanhat työystävät saapuvat meille viettämään läksäreitäni. Kivaa oloa siis tiedossa. Aamulla myös kampaaja. Piiitkille hiuksille sanon soronnoo. Oi oi oi ;). Mahtava päivä siis. Toivottavasti sunnuntaina jaksan ajatella samoin ;)

Mitäs teille kuuluu?!? Eihän tässä auta kuin ehtiä ainakin muutamat blogikuulumiset lukemaan. Oikein ihanaa viikonloppua teille ihanaiset :)

5 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää :) Mukavaa viikonloppua sinne ja kivaa onkin varmaan tiedossa....

  VastaaPoista
 2. Kauniilta näyttää huoneessa, kyllä kelpaa siellä aikaansa viettää ja yöt nukkua:)) meillä on tuollainen samanlainen lokerikko - sinisenä vielä (täytyy maalata), vailla paikkaa ja tilpehööriä :D

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ihanat nuo vaaleanpunaiset heinäseivästikkaat:)
  Itsekin kävin tällä viikolla napsaisemassa hiukset huomattavasti lyhyemmiksi ja "ylimääräisestä" päästyäni sain jotenkin kummasti energiaa siivota ylimääräisiä myös kotoa. Toivottavasti tämä tunne jatkuu edes muutaman päivän:)

  VastaaPoista
 4. Majan Molla: Ihanaa kun olet taas käynyt kurkkailemassa. Toivottavasti sinullakin on ollut kiva viikonloppu :)

  Irmastiina: Pikku hiljaa tosiaan silmä on alkanut tottumaan. Olen kyllä vaan NIIN kovasti tuon valkoisen ystävä.

  Jasmiina: Lokerikko on minun vanha. Pikku tavarat ovat vuosien saatossa kyllä kadonneet. Vuosia se oli varastossa, josta sen vihdoin kaivoin taas pari vuotta sitten esille. Torstaina kirpparilta bongasin samanlaisia 40€ hintaan.

  Mä näen niin silmissäni miten upealta näyttää kun sitten,kun on täynnä hyvänvärisiä leluja (musta spray maali odottelee, hih)

  Kanelia ja kardemummaa: Tikkaat ovat kyllä tosi söpöiset. Tuttu nainen noita rakentaa ja myy eteenpäin sopivaan hintaan.

  Ja kyllä, uusi tukka piristi ihan älyttömästi. Tykkään tykkään tykkään!

  VastaaPoista