tiistai 10. tammikuuta 2012

Taidokasta laiskottelua :)

Tadaaa.. minulla on jopa jotakin sisustukseen liittyvää tänään näytettävänä. Jossakin sisustus lehdessä näin kivan idean sängyn päädystä ja ajattelin, että moisen voisi toteuttaa siihen saakka kunnes joskus saan sen rautaisen sänkyni. Mieheltä toteutusta pyysin ja laiska kun on ( rakas olet ;)), ehdotti hän ulkona yli kolme vuotta puuta vasten seisoneita aidan pätkiä. Iiihan loistava idea. Sisälle nuo kannoin ja pesin. Maalia meillä ei ollut, enkä tietenkään malttanut odottaa. Maalataan kun ehditään, heh.Hmm.. viime yönä mies kertoi miten erinäiset madot ja toukat pesivät yleensä juuri moisten aitojen koloihin..

Meillä on tänään laiskoteltu ja herkuteltu letuilla. En pese pyykkiä, en imuroi. Olen vain, katselen ympärilleni ja nautin olemisen silkasta ihanuudesta. Ja mietin noita ötököitä uudessa hienossa sängynpäädyssäni, heh.

8 kommenttia:

 1. Vau, onpa loistoidea ja näyttää hyvältä! Ja tosi kivat lamputkin teillä sängynpäädyssä! Noni, ja arvaas rupesko nyt tekemään mieli lettuja eli lättyjä, niinku meillä Pohojammaalla sanotaan. Olivat varmasti herkullisia! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva idea! Ja minunkin rupesi kyllä tekemään lettuja mieli, voi ei :)

  VastaaPoista
 3. Hieno sängynpääty!!
  Kyllä joskus pitääkin vain olla ja laiskotella!!

  VastaaPoista
 4. Ihan mieletön sängynpääty!! Ihanan persoonallinen ja niiiiiin kaunis. Passaa just siihen paremmin ku hyvin <3

  Heh, voisin kuvitella, että oma mieheni toteaisi jotain vastaavaa madoista ja muista öttiäisistä. Vaikka ihan pirukseen jos ei muuta ;)

  VastaaPoista
 5. Ihana sängynpääty ja todella hyvä idea, kyllä ne miehet on kekseliäitä. Niin ne madot, minä tein joulun aikaan sammaljuttuja niin kylläpä niistä luikerteli ihan kastemadon näköinen pöydälle, hieman arvellutti jättää niitä asetelmia sisään, et mitenkähän monta sieltä vielä luikertelee ulos. No nyt ne on jo kuivuneet eikä sieltä enempää luikerrellu.

  VastaaPoista
 6. Kiitokset ihanat kaikille kehuista :).

  Mies on kyllä moinen piru. Tietää etten nyt liiemmin välitä moisista ökkömönkijäisistä ja silti jaksaa kiusata.

  VastaaPoista
 7. :) Kuulostaa niin meidän perheen oleskelulle, tosin illalla jo piti rätillä luututa lattiat. Päivän mittaan kuulkeutuu jaloissa kaikki siitepölyt lattialle! Mutta iltapalaks lättyjä! Luksusta <3
  ...Sängynpääty aiheuti pari kutinakohtausta ;)

  VastaaPoista