sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Uutta ilmettä

Viikonloppu alkaa vetelemään viimeisiään. Kerrankin sain tehtyä sen minkä lupasinkin. Meidän uusi tietokonepöytä on valmis. Olen super tyytyväinen tulokseen. Vielä tyytyväisempi olisin ollut, jos olisin malttanut odottaa pöytätason kanssa. Pöytälevyinä toimittaa virkaa vanhat laudat. Ne olivat tosi upean harmaat ja näyttivät hyviltä tuon kirkkaan valkoisen kanssa. No mutta kun.. meillä ei ollut kuin valkoista lakkaa tuohon pintaan, niin.. No lautoja on vielä jäljellä jo haluankin tuosta pinnasta harmaan. Se ei sitten iso homma ole!

Huomatkaa Niilon järimä tuoli. Ja taas riitti kiitettävää ;)


Samalla tein laudasta hyllyn sohvan taa. Ikkunan alla kun on patteri, on sohvan ollut aika kaukana seinästä ja se on ollut melkoisen tyhmän oloinen kolo mielestäni. Tadaa.. helposti sain senkin täytettyä ja miehen mieliksi lisätilaa kynttilöille :)

Kaiken tämän lisäksi haimme eilen JO joulukuussa huutamani (lupaus pitää ;)) talonpoikaissohvan neidin huoneeseen. Tuli sitten samalla siirreltyä huonekaluja huoneesta toiseen ja laitettua vähän tyylejä uusiksi. Niistä kuvia myöhemmin.

Ei hassumpi viikonloppu sisustusmielessä. Näillä eväin jaksaa taas muutaman päivän, hih. Oikein mukavaa sunnuntaita teille :)

2 kommenttia:

  1. Oletpa ollut ahkera ja kaikki on niin kaunista!
    Mukavaa alkavaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
  2. Loistava ajatus se nurinpäin käännetty laatikko. Mä olen niin kyllästynyt mun tietsikkapöytään, haluaisin jotain kevyempää, mutta niitä johtoja on aivan liikaa. Nyt mulla on ainakin hieno idea :))
    Kiitos!

    VastaaPoista