torstai 12. tammikuuta 2012

Torstain jorinaa..

Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommenttinsa jättäneille. Eipä ole vielä näkynyt matoja mönkimässä sängyllä.. Tosin ne taitaa tulla öisin ja salakavalasti tunkeutuvat korvasta.. hmm. Annetaanpas olla ;). Tehtiinkös teillä muuten lettuja, hih?

Meidän eteistä koristaa tällä hetkellä vihdoin kotiin haettu vanha talonpoikaispöytä. Olen pöydän ostanut jo reilu vuosi sitten, mutta se on ollut säilytyksessä miehen siskon luona. Mintun vihreä ja ilman kantta. Hetken saatte siis odotella, että kuvia moisesta alkaa ilmestymään. Vakaa aikomus toki on, että viikonlopun aikana sen kuntoon saisin. Pienenä kiihdyttäjänä toimii viikon päästä lauantaina olevat läksiäiset, joten.. Mutta valmistuu kun valmistuu. Eipä nuo muutkaan maalausprojektit ole edenneet, että eipäs pidetä kiirettä tämänkään kanssa, heh!

Shoppailematon tammikuu sai pienoisen kolauksen eilen. Olin töistä kiertelemässä kirppareita ja ihan vanhingossa (siis oikeasti oikeasti vahingossa) ostin vanhan ilvespurkin. Kyllä pikkuisen töitä sain tehdä loppureissusta, että lompakko pysyi visusti kiinni. Ja tottakai, aivan mielettömiä löytöjä tein. Kuinkas nyt muutenkaan!

Olin toki kaukaa viisas jo joulukuussa ja nettishoppailin viimeisissä yövuoroissa. Eilen sitten saapuikin lähetys Sateenkaarentaa nettikaupasta. Tilaamaan lähdin neidille huoneeseen sisustustarran, mutta kun tämän naulakon näin, en voinut sitä jättää tilaamatta. On aivan valloittavan ihana. Pääsi meidän olkkaria koristamaan :)
Näin en siis pyhää lupautani tässäkään kohtaa rikkonut. Meillä kyllä mies on hoitanut minunkin puolesta tuon shoppailemisen ja tiistaina ilmestyi uuden tietokoneen kanssa kotiin. Nyt meillä on mikälie i Mac, jota en osaa ollenkaan käyttää. Great! Kuvia tuossa koitin sinne latailla hermojen äärirjoja koitellen, kunnes totesin, ettei minun ole mikään pakko sitä käyttää ja hain vanhan kunnon kannettavani. Kyllä taas homma luistaa. Löytyykö siis minun lukijoistani yhtään Macin käyttäjää? Jos, niin  kertokaahan ihmeessä millä muokkailette kuvia?!?. Photoscapea en saanut ladattua ja Picasakin latauduttuaan katosi jonnekin.

Tjassoo, kait sitä pitäisi hampaat pestä ja hakeutua vaatekaappiin. Työt ne kuitenkin odottavat.
Kukat kuuluvat muuten ruokatarvikkeisiin, joten niitä ei lasketa  ;)

1 kommentti:

  1. hih, hyvät on sun selitykset ;)
    mulla on macbook, ollut nyt n. 6kk ja edelleen opettelen sen käyttöä :) no ei vaan, äkkiä sen oppii, vanhaa en enää takasin huolisi. mutta tuosta kuvankäsittelyohjelmasta en tykkää. en oo sitä oppinu käyttämään, ei tosin oo ollut aikaa opetellakaan. mulla sellanen ohjelma kuin Gimp. ja onhan tässä tuo iphotokin, mutta siihen en ole vielä tutustunut ollenkaan. tai sen verran että sillä saa kivoja dia-esityksia ja kivasti saa tehtyä ite kuvakirjoja. kerro mullekin jos löydät jonku hyvän ohjelman! tuota photoscapea ei kai tälle koneelle edes saa asennettua..

    VastaaPoista