lauantai 29. lokakuuta 2011

Jonkin sortin vaatepostaus

Jiiihaaaa... vihdoin odotettu Halloween käsillä. Omat järjestelyt jäivät, koska rakkaat ystävät päättivät järjestää moiset. Aina parempi minulle, kun työvuoroksikin muodostui pitkä päivä. Toivottavasti pääsisin illalla vähän aikaisemmin, että ehtisimme tuon juniorinkin kanssa vähän pelotella :). Kostyymit on valmiina, ainoa suuri miinus siitä että mies on koko viikon viettänyt aikansa työmaalla, eikä pääse mukaan kekkereihin.

Mukava viikonloppu muutenkin.. eilen töistä kävimme ikeassa. Tosin oli kyllä niin maan erikoinen reissu. Omaan pussiin ei eksynyt kuin kaksi pientä mattoa ja muutama kynttilä. Tyydytin shoppailuhimoani sitten firman piikkiin ;). Moista ei ole kyllä ennen tapahtunut.. Pitääkin vähän ihmetellä asiaa, heh! Tänään vuorossa kalliokiipeilyä. Kunhan vain tuo hemmetin sade loppuisi. Huomenna vielä kaiken kruunaa tulevan kummipoikani ristiäiset. Oikeastaan tämän kaiken kruunaa se, että olen päässyt juoksemaan ja jo muutamassa päivässä olo on kilon kevyempi.

Vihdoin myös olen saanut nuo talven vaatetukset lapsille valmiiksi. Esitellään nyt ensin juniorin puku, kun hän sitä niin innoissaan kameralle esitteli ;)


Meillä luotetaan taas käyttöpuvussa Jonathaniin. Meillä on oikeastaan kaikki talven vaatteet noilla pienemmillä olleet joko moista tai Reimaa. Itse en ole huomannut eroa kuin hinnassa.. Suosittelen kokeilemaan Jonathania. Kuositkin on olleet tosi kivoja muutamana viime vuotena. Kovin tuo puku on värikäs, mutta ainakin löydän poikani tarhasta muiden seasta ;). Muuten poika kulkee kyllä ihan maanläheisissä väreissä. "Parempana" pukuna meillä on kirpparilta löydetty ihan super hyvä kuntoinen Reimatecin takki ja toppikset. Sekä sitten kaupunki takkina bambinin suloinen maihari ( joka on kyllä kuvasta poiketen puhdas ;)). Eiköhän herran ole ihan hyvä noissa vermeissä kulkea talven!Nia-Riikka on sellainen kirppu että mahtuu ihan loistavasti vielä viime vuotisiin. Haalaria ei taida enää suostua käyttämään.. katsotaan, josko edes omassa pihassa. Koulutakiksi löysin kivan mustan. Merkkinä name it. Paljon ostelen muuten vaatteita lapsille tuolta merkiltä. Kestävyys ei ihan parasta mahdollista laatua.. mutta mallistot ihan mielettömän ihania ja sopii meidänkin kukkarolle.

Nikin uusi takki tulikin jo täällä näytettyä. Nikillä on myös yksi Reimatecin takki, jonka ostin jo kolme vuotta sitten.. Tuli väääähän iso koko ostettua ;). Tänä vuonna taitaa sopia sekin. Näin siis meillä. Tervetuloa talvi ja pakkaset :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti