torstai 27. lokakuuta 2011

torstain aatelmia

Ihanaa, ensimmäinen glögimukillinen maisteltu. Joulufiilis se vain koputtelee tuolla jossakin yläkerran nystyröissä. Yritän nyt kuitenkin vielä muutaman hetken sinnitellä vielä. Olen kuitenkin hiljalleen alkanut keräilemään joululahjoja. Oli niin herttaista että meidän neiti, 7 vee, vielä eilen illalla jätti joulupukille postia ovimaton alle. Olen niin onnellinen että hän vielä uskaltaa uskoa joulupukkiin. Voi sitä riemua aamulla, huomatessaan postin kadonneen. Muistui mieleen neidin ensimmäisen kirjeen katoaminen tonttujen hakemana monta vuotta sitten. Minun jouluni ja sen tunnelma tulee ehdottomasti lapsista. Toisaalta, saatanpa minäkin vielä uskoa joulupukkiin ;)

Eilen oli ihan uskomattoman kaunis ilma.. yritin vielä napata viimeiset syystunnelmat kameralle. Olen kyllä jo valmis talveen ja pakkasiin. Minun puolestani siis tervetuloa!


Pitää vielä loppuun hehkutella, että olen vihdoin selättänyt lentsuni ja päässyt juoksemaan. Voi miten surkean alusta pitää taas aloittaa. Mutta asian en anna pilata tätä fiilistäni. Eiköhän se juoksukunto nopeaan palaa.. saisi pari hassua kiloakin palaa samalla ;)

2 kommenttia:

  1. Hei! Löysin blogisi tuolta Sisustusunelmia-blogin blogivinkeistä ja jäin lukijaksi :) Kauniita kuvia sinulla täällä kauniista kodista! Täälläkin on jo glögiä maisteltu vähäsen ja pikkuhiljaa aloitellaan joulunodotusta.

    Itsekin kirjoittelen pientä sisustukseen ja vähän lastenvaatteisiinkin keskittyvää blogia. Tervetuloa joskus visiitille :)

    t. Lumina Elämän onnenhippusia-blogista

    VastaaPoista
  2. Ihana aloitus aamulle. Tulen niin kovin iloiseksi, että joku aina silloin tällöin kertoo tulevansa uudelleen :). Tervetuloa siis uudelleen. Minä poikkean blogissasi samantien.

    VastaaPoista