sunnuntai 16. lokakuuta 2011

kymmenvuotiaan maailma

Mukava, joskin kaaaaauhean rankka laivareissu takana. Naurettiin miehen kanssa, että nämä retket lasten ehdoilla on ihan huomattavasti raskaampia mitä aikuisissa. Aamulla olo on mitä mahtavin ilman pääsärkyä, mutta väsymys on ihan uskomaton. Lapsen ilo on kyllä silti mitä mahtavin ja taas ollaan yhtä kokemusta rikkaampia.

Juniorin synttäreiden vuoksi meillä oli vihdoin tuon vanhimmankin pojan huone kuvattavassa kunnossa. Poika on tosin saanut geeniperimää äidiltään, ja silloin tällöin yllätän tuon vaihtelemasta järjestystä huoneessaan. Nytkin siellä näyttää tyystin erilaiselta kuin viikko sitten. Useimmat järjestelyt annan periksi, koska huone tosiaan sijaitsee yläkerrassa, jossa nyt ei tule minun kovasti paljon aikaa vietettyä. Välillä joudun tekemään stopin, mutta tähän asti ollaan joka kerta päästy yhteisymmärrykseen. Nikin huone on meillä ainoa huone talossa josta löytyy edes vähän VÄRIÄ. Mun mielestä vaan tuo punainen jotenkin sopii yhteen harmaan ja sinisen kanssa. Hyllyä en teille vielä kuvannut, koska edelleenkään siihen ei ole kukaan koskenut sudilla ;). Ehkä ensi viikolla... Mutta ennen joulua, kuten julkisesti lupasin! Huone on ihan hurjan iso ja olen koittanut puhua että se laitettaisiin kahtia, jotta saataisiin kaikki lapset ylös ja alhaalle iiiihana iiiiiso ruokailuhuone. Oi, se olisi ihanaa. Mahdoinkohan moisesta jo jossakin vaiheessa aiemmin mainitakin.. Mutta Niki nauttii valtakunnastaan. Ja onhan se hienoa että on tilaa touhuta :)

Musta oli ihan super ihanaa, kun poika soitteli keväällä koulusta, tiedustellakseen minkä väriseksi maalaa tekemänsä käärmenaulakon, jotta sopii huoneeseen. Hah, ihana mun poika :)Mutta minä lähden nyt luomaan lämpöä kotiin. Ihan oikein 15 astetta odotti sisälämpötilana tänä aamuna palatessamme. Suljin pumpun eilen aamulla lähtiessä ja patterit nyt meillä ei ole kuin hurjilla pakkasilla päällä. Pitää pitää pieni jumppahetki.. saa nämä näppäimistön kohmettamat kädet taas toimimaan ;). Onneksi nuo takat lämmittävät suht nopeaan ja ajattelin survaista sienisämpylöitä niitä himoitsevalle. Saa keittiönkin lämpimäksi. Adios :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti