tiistai 11. lokakuuta 2011

vaatteita aatteita

Mahtava shoppailu ja kirpputoriretki eilen takana. Löysin vinon pinon meidän neidille vaatteita kivaa hintaan. Harvemmin enää teen hyviä löytöjä noille kahdelle vanhimmalle.. Mutta välillä näitäkin pöytiä löytyy. Meillä lapset laittavat oikein hyvällä mielellä päälleen kirpparivaatteita.. toivottavasti näin tapahtuu vielä pitkään! Niki 10v. tosin tuli toisella viikolla koulusta kotiin ja tomerana ilmoitti että hän tahtoo itselleen merkkivaatteita. Seuraavana päivänä löysin kirpparilta hänelle Wescin komean collarin 5€ ja meillä oltiin onnellisia ;).

Meillä vähän kiistellään miehen kanssa lasten vaatteiden hintojen kohtuudesta. Minä maksaisin huomattavasti paljon enemmän kuin hän. Vanhin poika alkaa toki olemaan sen ikäinen, että haluan jo vähän miettiä mitä hän pukee päälleen ja toki hänellä pitää olla sana sanottavana. Ja toisaalta joskus minäkin ne ensimmäiset Lewiksen farkkuni olen saanut ;). Siitä olen kyllä mieheni kanssa täysin samaa mieltä että nykyään nuo "merkkivaatteet" maksavat ihan hurjia summia. Vaatteissa minulla on täysin sama sääntö kuin pipoissa.. Meillä kuljetaan näteissä vaatteissa, merkillä niin väliä. Meidän vaatteet ovat ostettu sekä Tokmannilta että merkkivaate liikkeistä ja kaikkialta niiden väliltä. Ainoa merkki mitä oikeasti oikeasti tunnen ja kannan mielelläni sekä itselläni että lapsilla on Puma. Sitä en tiedä lasketaanko se "merkkivaatteeksi", mutta meille se on sitä.

Löysin myös retkeltäni esikoiselle toppatakin.. ja hyvällä tuurilla oli Topsportissa vielä alennuksetkin. Kallis takki, mutta lähti kotiin suht kivaan hintaan! Nyt meiltä uupuu talvesta enää parit kappaleet kenkiä, ja sitten meillä toivotetaan oikein mielihyvin pakkaset ja lumi tervetulleeksi.2 kommenttia:

  1. Eikö olekkin ihana tunne kun tekee löytöjä edulliseenkin hintaan. Yleinsähän kausi kamppeista joutuu maksamaan paljon ja edellisen kauden alesta harvemmin uskaltaa kasvaville ostaa jemmaan.
    Toivottavasti ei jää hirveesti kirjotushäröjä, olen vieraalla koneella jossa ihan outo näppäimistö. Miniä meni äitipolille, kokeillaan vauvaa kääntää takasin oikeaan tulosuuntaan ja minä olen isompien ammana ja odottelemassa kuis käy, tarviiko lähtee synnyttämään. Viellä on mietinnässä kumpi tällä kertaa lähtee kaveriksi, poika vai minä.
    Mummu-Ruusunen

    VastaaPoista
  2. Oi, teillä onkin siellä jänniä hetkiä tiedossa. Ihan hurjasti onnea tulevaan koitokseen.. joka tapauksessa mukana olet. Henkisesti sitten ainakin kotona, jos et mukana synnärillä. Taitaa olla mummoista melkein yhtä jännää puuhaa ellei sitten jännempää ;)

    VastaaPoista