lauantai 8. lokakuuta 2011

Kiireetön mukava viikonloppu

Mukava lauantai aamu takana. Kerrankin ollaan miehen kanssa molemmat vapaalla. Vuorotöiden ärsyttävyyttä lisää huomattavasti viikonlopputyöt. Kiireetön aamupala ja visiitti Luvialla rantamaisemia kurkkaamassa. Ihana meri.. voih.. ihana meri!! Harmi kun jäi taas kamera kotiin.


Oli kyllä mahtava myrsky eilen. Harmitti kun en ehtinyt tuonne merelle Kalloon kuvaamaan tuota tuulen voimaa. No meillä nautittiin... tai kauhisteltiin, kynttilänvalossa lämpimässä sisällä.
Nikin kanssa kävimme vihdoin ostamassa maalit tuohon hänen projektissa olevaan hyllykköönsä. Sai itse valita, mutta hyvin olen näemmä pojan kouluttanut, kun juuri minullekin sopivaa punaista lähti Terrasta mukaan. Nyt kun tuo pienin on unten mailla, olisi hieno hetki aloittaa projekti.. Katsotaan jos inspiraatio yllättää ;). Eniten jurppii alkaa hiomaan tuota... maalaaminenkin nyt vielä menee. Tosin pohdiskelin että mitäs jos vähän oikaisisin ja jättäisin hiomiset väliin. Katsotaan jos tässä otan itseä niskasta kiinni, niin saisin jo huomenna kuvia näytille.. tai sitten en.  Oikein mukavaa viikonloppua :)

2 kommenttia:

 1. Ihania ja tunnelmallisia kuvia jälleen. Kiitos kun jaksat jakaa kuvia ihanasta kodistasi!
  Minäkään en tykkää hiomis hommista yhtään. Siksi tahtoo olla maalausprojekteja odottamassa aina. Minä päästin pitää "lomaa" siivouksesta ja olen kahden nojatuolin kimpussa, molemipia piti korjata, yhtä tympiää kun hiominen. Sitten pääsen verhoilu hommiin
  Hyvää sunnuntaita
  Mummu-Ruusunen

  VastaaPoista
 2. Olen ihan hirveästi hinkunut jonnekin kurssille missä pääsisi treenaamaan entisöintiä ja verhoilua, ihan älyttömän hieno taito, kun sen osaa. Maltan tuskin siis odottaa että saat projektisi valmiiksi ja kuvia esille :)

  VastaaPoista