maanantai 3. lokakuuta 2011

"omistamista"

Loisto viikonloppu loisto seurassa, loisto lasten kanssa. Turku ystävääni on aina niin mieletöntä nähdä. Ei ole toista ihmistä, jonka seurassa saan itseni niin kipeäksi nauramisesta, että sängystä nouseminen tekee tuskaa ;). Viikonloppu oli täynnä mukavaa ohjelmaa ja toisaalta täynnä rentoutumista. Äiditkin makasivat jo lauantai iltana puoli yhdeksän sängyssä..

Ikeasta lähti mukaan kassitolkulla taas tavaraa. Löysin niin hienot lautaset, että pakkohan se oli uudistaa koko lautas sarja. Toisaalta meillä ei ollut "hienompia" lautasia ollenkaan, vaan arjet ja juhlat syötiin samoista lautasista. Ja tämä oli muuten hyvä selitys uusille lautasille, koska meni miehellekin täydestä ;). Löysin myös kivoja mukeja, päiväpeittoa, kynttilää ym. Ai ai, miten kädet syyhysivät tavaroiden "omistamiseen", kuten ystävä asian nimesi. Kotiin kun tänään päivällä pääsimme, alkoi sen päiväinen "omistaminen". Tässä "omistamis" huumassani, komensin miehen riisumaan seinältä tiskikaapin pois ja maalasin tilalle hyllyn. Hyllyn löysin viime viikolla Facebookin kirpparin kautta ihan pilkkahintaan. Nyt seinä ja hylly jäivät odottelemaan kuivumista.. mahdankohan ehtiä tai oikeastaan malttaa edes nukkumaan aamulla yövuoron unet pois..

Seuraavan postauksen omistan sitten uudelle keittiön hyllylleni ja Ikean astioille. Nyt kuitenkin toivottelen hyvät yöt viikonlopun lapsikuva pläjäyksellä :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti