maanantai 21. marraskuuta 2011

Ja jälleen maanantai

Ja näin uusi viikko pyörähti jälleen käyntiin. Viikonloppu ihanien ystävien kanssa oli mahtava. Kummasti saan energiaa perheen kanssa touhuamiseen, kun hetkisen saa pyhittää vain itselleen ja omille tekemisilleen.
Ensi lumikin oli meille saapunut viime yönä.. tosin se on jo ehtinyt miltei sulamaankin. Valkoista peitettä oli kuitenkin niin vähän, ettei meidän juniori edes ymmärtänyt moista olevan.. mutta minulle ainakin palasi usko, että talvi sieltä vielä saapuu!! Pianpianpian. Tämä pimeys on kyllä uskomatonta.. edes näin päivällä ei saa yhtään kelpo valokuvaa otettua kodista. Pitää siis vaan tyytyä vähän kehnompiin.

Kyselyitä on ollut, että miten muokkaan kuvistani vanhanaikaisia. Käytössä minulla on sekä Picasa3 ja PhotoSacape kuvanmuokkaus ohjelmat. Vanhanaikaiseksi kuvat saan tuolta PhotoScapen kautta. Suosittelen kokeilemaan.. ihan hurjan helppo ohjelma ja sillä saa aikaiseksi super kauniita kuvia.

Vielä pienen pieni hetki osallistua arvontaan. Meidän neiti on luvannut toimia onnettarena ja arvonta suoritetaan tänään vielä illan aikana. Arvontaan voi osallistua siis vielä iltaan klo 20.00 asti. Koitan ehtiä heti huomenna julistamaan voittajan, niin ehtii palkinto voittajalle ensimmäiseksi adventiksi (jos tykkää numerot siihen tarkoitukseen käyttää).

Mukavaa maanantaita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti